Sitruunaliemessä kypsennetyt broilerin rintafileet. Laita liemi ja mausteet laajaan kasariin ja kuumenna kiehuvaksi. Eilen Avec Sarassa keitettiin kanan rintafile paloja, onko tosiaan niin että minuuttia riittää keittoajaksi niinkuin ohjelmassa oli?
Broilerin ohutleikkeet 6. KAUAN BROILERIN RINTAPALOJA PITÄÄ KEITTÄÄ. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.
Kokonaiset rintapalat, kauan pitää keittää, että on kypsää? Vauvan lihan valmistus neuvokaa osaamatonta perusteellisesti. Keitä kanaa hiljaisella tulella kunnes se on kypsää. Välimuistissa Samankaltaisia 25. Kypsyyden voit tarkistaa viiltämällä lihaa tai pistämällä lihaa tikulla.
Mikäli lihasneste on täysin kirkasta, kana on kypsää. Nosta kana kahden kauhan avulla liemestä lautaselle. Olen ostanut tytölle broilerin rintafilettä ,ja ajattelin keitellä sen,mutta kauanko sitä pitää keittää,että on tarpeeksi kypsä.
Kannattaako sekoittaa saman tien esim.
Aikaisemmin olen laittanu vihannes soseet omiin . En kysy: - Mitä eroa broilerilla ja kanalla on - Kanattaako marinoimaton vai marinoitu kanan ( BROILERIN ) rintafilee tai suikaleet keittää. Kanan rintafileet pitävät sisällään vähän sidekudosta, mikä tarkoittaa sitä, että fileet voidaan paistaa nopeasti. Pitkää kypsennysaikaa tarvitaan, kun lihassa on paljon sidekudosta.
Kanan rintafileissä on myös hyvin vähän rasvaa, minkä vuoksi liian pitkä kypsennysaika voi tehdä lihasta liian kuivaa. Vauvalle olen ensimmäistä kertaa keittämässä. Laita broilerin palat (koipi, rinta) kattilaan ja vettä niin että broileri peittyy. Kauankohan pitää keittää? Kiehauta (kuori vaahtoa pois).
Mausta ja lisää kasvikset. Käytä vaikka sellaisenaan riisin kanssa. Hyödynnä liemi vaikka kastikkeessa. Keitetty broileri appelsiinikastikkeessa. Kotimaisia kananpojan rintafileitä maustamattomina.
Ota rasia huoneenlämpöön ½-1tuntia ennen kypsennystä. Sivele fileiden pintaan öljyä, suolaa ja mausteita esim. Jos käytät lihana broileria , voit valmistaa soseen maustamattomasta, luuttomasta rintafileestä. Kuutioi rintafilee ja keitä kypsäksi.
Nopeasti kypsyvä kana sopii niin arkisiin kastikkeisiin ja keittoihin, kuin juhlavampaankin herkutteluun.
Tästä teemasta löydät parhaat kanaruokareseptimme sekä kattavat vinkit erilaisten kanaruokien valmistukseen. Elintarviketurvallisuusvirasto eli Evira suosittelee broilerin kypsentämistä aina vähintään 75ºC asteeseen jotta mahdolliset salmonellabakteerit tuhoutuvat varmasti. Tässä kuitenkin optimaaliset sisälämpötilat. Ensin voisit kysyä, että mitä järkeä on käyttää kanan rintafileitä jauhelihaksi!
Mäkään en voi ymmärtää miks joku jauhaa broilerin rintafilettä jauhelihaksi. Etelä-Euroopassa myynnissä on myös munijarotuista kanaa, joka on usein laatuluokiteltua. Puuttuu: rintafileen keittoaika Parhaat broileriruoat Umami umami. Pane uuni kuumenemaan 200-asteiseksi.
Kuumenna öljyä ja voita pannulla. Pane broilerin rintafileet pannulle ja mausta ne päältä suolalla ja rouhitulla. Vihreitä linssejä ei tarvitse liottaa, mutta ne suurenevat ja keittoaika lyhenee, jos liotat niitä 1-tuntia.
Mittaa kulhoon piimä ja hienonna joukkoon valkosipulinkynnet, lehtipersilja ja minttu. Leikkaa broilerin rintafileet pitkittäin puoliksi ja lisää palat marinadikulhoon. Sekoita kunnolla niin että marinadi levittyy tasaisesti broilerinpaloille. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Tee kastike valmiiksi ennen kuin aloitat broilerin kypsennyksen. Kääntele palat vehnäjauhoissa. Kasta 3-broileripalaa kerrallaan taikinaan .
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.