maanantai 6. kesäkuuta 2016

Pesupallo pesukone

Pesupallo pesukone

Annostelua varten pesupallon kyljessä on merkittynä millilitrat. Aseta pesupallo pesurumpuun pyykin päälle pystyyn. Koska useimmat koneet ottavat vettä alhaaltapäin, koneessa on jo tietty määrä vettä ennen kuin rumpu ensimmäisen kerran pyörähtää ja pesupallo kaatuu veteen.


Jos sinulla on kuivaava pesukone , älä jätä . Ja ite koen sen helvetin hankalaksi laittaa nestemäistä pesuainetta edestä täytettävään koneeseen . Voisko joku auttaa nestemäisen pesuaineen asiaa. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Organisaatio: Työväenmuseo Werstas.


Niukka vesi, kylmä pesuohjelma ja liian runsas annostus vääränlaista pesuainetta voi rikkoa pesukoneen parissa vuodessa. Kodinkonekorjaaja Mikko Ranta näkee hajonneita koneita päivittäin ja tietää miten pesukoneen elinikää voi pidentää. Ostin aikanaan kalliin pesukoneen josta myyjä kehui löytyvän sopivat ohjelmat erilaisiin pyykkäystarpeisiin. On erilaisia intervalleja, esipesua, pesua. Pesuaine aina pesupalloon.


Nimitystä pesupallo käytetään nykyään kahdesta eri tuotteesta: - Toinen on pieni pallo, jonka sisälle pesuaine laitetaan. Näitä saa tilaamalla esim. Arielilta - Toinen on kammella tai sähköllä pyöritettävä pallon muotoinen pesukone , jonka sisälle sekä pyykki, että pesuaine laitetaan. Käytän nykyään siis pesupalloa ;).


Teknisesti useimmat pesukoneet kuitenkin suorittavat vähintään yhden , varsinaisesta pesusta puuttuvan, pesusyklin, jos käytät esipesuominaisuutta. Eräs tuttava epäili kiellon johtuvan siitä, että uudet pesukoneet pyörittävät pyykkiä koneessa ennen vedenottoa. Kone mittaa pyykin määrän, jotta osaa ottaa vettä sopivasti. Toisaalta pesuaine sekoittuu epätaisaisesti . Välimuistissa Samankaltaisia 17. Toinen vaihtoehto on annostella pesuaine pesupalloon ja etikka pesuainelokeroon.


Pesupallo pesukone

Pyykkipallo eli painepesupallo eli käsin veivattava pesukone. Käynnistä annostelun jälkeen kuumin mahdollinen pesuohjelma. Etikka jättää jälkeensä oman hajunsa, joka poistuu tuulettamalla.


Jos haju häiritsee kovasti, voit käynnistää pesukoneen huuhteluohjelman etikkakäsittelyn . Edestä täytettävän koneen annosteluohje. Nestemäinen: Kaada pesuaine annostelulokeroon tai pesupalloon , jonka asetat suoraan vaatteiden joukkoon pesukoneeseen. Aiheet: annostelu, jauhe . Lue vuotta kodinkonehuoltoalalla olleen Mikko Rannan ohjeet pesukoneen oikeaan käyttöön. Nestemäinen pyykinpesuaine liukenee paremmin veteen ja huuhtoutuu pois pyykistä sekä koneen osista.


Pesupallo pesukone

Puhdista kuukauden välein . AINA jauhemaista pesuainetta. Osa arveli vaahtoamista syyksi (no vaahtoo se jauhemainenkin), osa arveli tönkköä käännöstä ja ajatteli asian niin, että _pesuainelokeroon_ ei laiteta nestemäistä vaan se tulee pesupallossa koneeseen. Ja virallinen lausehan meni näin: Käydä edestä täytettävässä pesukoneessa vain jauhemaista pesuainetta. Kaikki muut ovat keinokuituisia kopioita.


Pyykkipoika: Heittomerkki (pyykkäri asettaa pyykkipojan kohtaan, josta uskoo puhtaasti selviytyvänsä). Laita pesupallo pyykin sekaan. Suositellaan että valkoiset ja värilliset pyykit pestään erikseen.


Pesupallo pesukone

Palloa ei tarvitse poistaa pesukoneesta huuhtelun, pyörimisen tai kuivauksen aikana. Ekologisista pesuaineista kertovan juttusarjani aloitan pesupallolla , koska se on yksi niistä tuotteista, joilla olen saanut helpotettua omaa pyykinpesuani erittäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.