tiistai 12. heinäkuuta 2016

Doro liberto 825 suojakotelo

Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kotelossa on käytännöllinen kansi kestävällä lukituksella. Ei peitä puhelimen painikkeita tai liitäntöjä.


Kotelon kansi suojaa puhelimen näyttöä iskuilta ja naarmuilta. Saat uudesta älypuhelimestasi vieläkin enemmän irti ohuella magneettisella läppäkannella, joka on puoleensavetävä kaikista näkökulmista katsottuna.

Jopa kaikkein huolellisimmin pidetty puhelin saa silloin tällöin kolhuja. Laaja valikoima suojakoteloita, kuoria ja näytönsuojia sekä paljon muuta edullisesti Mobile Funissa! DORO FLIP COVER FOR 8BLACK. Toimitusaika: päivä (ä). Katso myös: Puhelimen kotelo.


Erittäin hyvä puhelin, helppo käyttöliittymä, suuret valikot. Doro Flipcover Liberto 8Black.

Puhelin sopii kenelle vain, mutta parhaimmillaan hieman iäkkäämmelle ihmiselle. Käytä tärkeimpiä yhteyshenkilöitä ja toimintoja suoraan aloitusnäytöltä ja hae tarvittaessa käyttöapua sisäänrakennetulta opastukselta. Tyylikäs muotoilu sopii hyvin käteen ja suojelee näyttöä, kun puhelin asetetaan . Edulliset hinnat ja hyvä palvelu. Mukaan tulee myös ihan uusi akku sekä kotelo puhelimelle.


Tuotteen tyyppi, Läppäkansi matkapuhelimelle. Suunniteltu malleihin, Liberto 8. Suosituskäyttö, Matkapuhelimelle. Osta doro wallet case eShopista. Oletko kiinnostunut rahoituksesta?


Siirry kauppaan. Suomenkieliset isot näyttökuvat. Käyttöliittymän pääsivulle pääsee aina painamalla näytön alla olevaa talonkuvaa joka on sellainen oikea, tavallinen ja koholla oleva painike. Pääsivun näyttökuvat ovat suurikokoisia ja selkeitä ja nyt myös suomenkielisiä!


Tuotemerkin yhteensopivuus, Doro.

Suojaustoiminnot, Iskunkestävä. Laukun kantotapa, Laukku, Käsi ( kantaminen), Tasku (kanto). Skyddar displayen när den inte används Lätt att vika upp och. Arvostele kauppa ensimmäisenä.


Akkuja ja lisävarusteita on saatavana kaikkiin puhelinmalleihimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.