tiistai 23. elokuuta 2016

Ruokaideoita viikonlopuksi

Välimuistissa Samankaltaisia Uuniruoat ovat vaivattomia valmistaa. Nyt loppui viikonlopun ruuista stressaaminen! Soppa3ratkaisi koko viikonlopun ruuat kauppalistoineen ja ohjeineen.


Soppa365:n viikonlopun ruokalistan idea on se, että edellisten ruokien laitossa ylijääneistä raaka-aineista valmistetaan vielä seuraavanakin päivänä jotain. Raaka-aineita ei siis tarvitse heittää roskiin tai .

Risottoa, uunilohta, karitsaa jossain muodossa esim fileenä tai lapaa foliossa kasvisten kanssa, täytettyjä broilerinfileitä, omatekoiset hampurilaiset. Taas perjantai, mitä sitä söisi viikonloppuna? Listasimme erilaista ruokaideaa pääruoista herkullisiin välipaloihin ja jälkiruokiin. Onko vaikeuksia keksiä, mitä kokkaisit viikonloppuna?


Ei hätää, kokosimme muutaman mallimenun. Jos haluat, että kakussa on ns. Tässä vaiheessa voit paistaa myös kannen, jos olet tekemässä sen.

Vatkaa kermavaahdoksi ja lisää siihen n. Ruokaideoita viikonlopuksi. Samalla saat ideat tästä ensiviikon ruuiksi. Viikonloppuisin on minulla ja varmaan useimmilla muillakin siellä ruudun toisella puolella aikaa panostaa ruoanlaittoon. Mä kokosin sulle muutamia kivoja ideoita mitä voisi vaikka kokeilla viikonloppuna. Oikeutta eläimille -yhdistys ja Vegaaniliitto haastoivat jo viidettä kertaa suomalaiset syömään vegaanista ruokaa tammikuun ajaksi.


Lisää oma reseptiOmat suosikit . Helpotimme vegaaniviikkojasi tekemällä sinulle viikon ruokalistan, jossa jokaiselle päivälle on superherkullinen ruoka. Tämä ohje on raikas versio pestopastasta. Ainekset löytyvät viikonlopun jälkeen helposti jääkaapista.


Tässä ohjeessa pesto tehdään pakasteherneistä, yrteistä, sitruunasta ja mascarponesta. Ruoka on vege, mutta siitä saa tuhdimman kun lisää joukkoon grillattua broileria. Tästä löydät vihreän broilerispagetin ohjeen.


Viikonlopun alkaessa tehdään perheen tai ystävien kanssa yhdessä vihreä pizza. Lusikoi pinnalle nokare vuohenjuustoa ja hummusta.

Jaa omat reseptisi muiden kotikokkien kanssa. Kokoa keittokirja suosikeistasi. Laadi viikon ruokalista tai vaikkapa illan juhlamenu. Kopioi lempireseptisi turvaan ja muokkaa niitä halutessasi. Kysy vinkkejä ja keskustele ruoka -aiheista.


Siis,vapaata pitkästä aikaa koko viikonloppu ja nyt halutaan HERKUTELLA! Eli kaikkea hyvää saa ehdottaa,voi olla esim. Nyt on siis aikaa valmistaa ruokaa ja nauttia siitä! Helppoa ja nopeaa arkiruokaa ilman mitään ylimääräistä. Kokosimme yhteen maistuvimmat reseptit, joilla arki sujuu hieman helpommin.


Katso herkulliset ateriavinkit niin arkeen kuin viikonloppuun. Tilaa ruokalistan myös sähköpostiisi. Ruoka -sivuiltamme löydät herkulliset reseptit ja ideat ruoanlaittoon ja leivontaan.


Lapsia ei ole syömässä, ja kaipaan jotain hienompaa ruokaa viikonlopuksi kuin makaroonilaatikko tai lihapullat, joissa ei kyllä mitään vikaa ole. Kokeile uutta tai luota vanhaan klassikkoreseptiin! No viikonlopuksi sopisi varmaanki jonkin ruoka sitten kalasta, kun ei tarvitse ruodoista välittää niin suuresti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.