torstai 6. lokakuuta 2016

Metallilistat

Metallilistat

Metallilistat listoitukseen. Valmistamme metallilistoja yli 20-vuoden kokemuksella. Listojamme on julkisissa rakennuksissa, kylpylöissä sekä lähes kaikissa Suomen kauppakeskuksissa ja tuhansissa kodeissa. Vakiotuotannon lisäksi teemme listoja mittatilaustyönä . Rajaa tuotteita Rajaa tuotteita.


Korkealaatuiset metallilistat. Erikoisprofiilit ja taivutukset. Kuvastomme normaaliprofiilien lisäksi meillä on profiileja erikoiskohtei- siin ja julkisiin tiloihin. Meillä on myös hyvät, listojen taivutukseen erikoistuneet yhteistyökumppanit. Tarvitessanne lisätietoja, soittakaa puh.


Sinun tarpeesi - meidän haasteemme. Listoilla ja kynnyksillä rajaat ja yhdistät pinnat. Tutustu Bauhausin laajaan ja edulliseen valikoimaan. Sopii enintään mm paksulle laatalle. Laattalista mm valkoinen.


Metallilistat

Tapetit, laatat, maalit, sisustustyövälineet, liimat, massat, säilytysratkaisut ja muut sisustustuotteet sisustamiseen ja remontointiin edullisesti Lakkapäältä! Paljon eri levyisiä ja muotoisia metallilistoja. Kynnyslistat, eritasolistat, porraslistat ja kulmalistat eri väreissä ja eri materiaaleissa. Duuri Oy: Julkisen tilan metallilistat tuotekuvaus RakennusFakta. Alumiinisista Hobby-listoista voi rakentaa mittatilaustyönä juuri omiin tarpeisiin sopivat sisustusratkaisut.


Monikäyttöisillä Hobby-koukuilla on helppo ripustaa kodin tarvikkeet kätevästi pois lattialta. Kiinteistötuotteiden tuotevalikoimamme vahvistaa ja monipuolistaa . Onkos jollain keinoa millä kynnyslistoihin (messinkiset tai kromatut) pystyy sahaamaan jiiriin? Rautasahalla siitä ei tullut mitään :-) ja laikkakin. Heinolan Levy ja Lista on täyden palvelun rakennustarvikeliike!


Metallilistat

Meiltä saat kaiken mitä rakentamisessa tarvitset, alusta loppuun asti, myös kuljetus- ja sa. Dione-sisustuslistojen valmistuttaja ja maahantuoja. Ammattirakentamisen DuuriPro-tuotteet - julkisen tilan listoitukset,lattialuukut ja törmäyssuojat.


Laadukkailla Aristeel- metallilistoilla viimeistelet laatoituksen ulkokulmat. Listat soveltuvat käytettäviksi myös boordeina ja erottamaan eri kokoisia ja värisiä laatta-alueita toisistaan. Etusivu Rakentaminen PIENRAUTA Listat.


Metallilistat

Oven tiivistyslista-paketti valkoinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.