keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Asko lipasto

Askossa on laaja mallisto erilaisia lipastoja , jotka ovat helppo tapa tuoda lisää säilytystilaa pienempiinkin tiloihin. Ne toimivat monessa tilassa ja tuovat tilaan kauneutta sekä kaivattua ja tarpeellista säilytystilaa. Pallas-sarjassa yhdistyvät ajaton design ja kotimaisen työn korkea laatu.


Sarjassa on erilaista tuotetta, joita yhdistelemällä saadaan ratkaistua kodin monenlaiset tilatarpeet. Värivaihtoehtoja ovat nykyhetken trendien mukaiset maalattu valkoinen ja maalattu musta. Myös värien yhdistely on mahdollista, koska tuotteiden . Lisää säilytystilaa Askosta. Laaja valikoima komeroita, hyllyjä, kaappeja ja vitriinejä sekä erilaisia hyllystöratkaisuja. Materiaali: Maalattua MDF-levyä.


Askosta saat ajanmukaiset ja monikäyttöiset hyllystöratkaisut vuosikymmenien kokemuksella. Tuoteperheen muut tuotteet. Kotimainen APILA on modernisti perinteinen. Käytännöllisestä sarjasta löytyvät kodin jokaiseen tilaan sopivat laadukkaat.


Asko lipasto

Laatikot: laatikkoa, sisämitta x 3x cm. Runko valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Jalat ja kädensijan taustalista massiivitammea. Tuotteet tulevat jalkoja lukuun ottamatta valmiiksi kasattuina. Valkoiseksi maalattu lipasto harmailla metallijaloilla.


Etusarjoissa on alumiininen koristelista. Sarjan tuotteissa ovissa ja laatikoissa on laadukkaat push-to-open –mekanismit. Jalat: Maalattua mäntyä, korkeus cm. Vedin: Antiikkimessinkinuppi.


Asko lipasto

Iskusta kodin huonekalut ja sisustussuunnittelu. Palvelevat huonekalumyymälämme auttavat huonekalujen valinnassa ja kaikissa sisustamiseen liittyvissä asioissa. Kauniit lipastot , senkit ja laatikostot pitävät tavarasi järjestyksessä.


Tutustu Huonekalutukun laajaan kalusteiden valikoimaan! Askon House-sarjan rustiikkinen lipasto. Milloin lipasto on ollut Askolla tuotannossa? Mistä puusta se mahtaa olla valmistettu? Osaisitteko kertoa suunnittelijan ja valmistusvuoden (edes sinnepäin)?


Asko lipasto

Sohvassa on Asko Export -tarra. Suosittuja malleja ovat acazia-puiset sekä muut massiivipuiset senkit ja lipastot joissa korostuvat pitkä käyttöikä ja helppohoitoisuus. Acazia senkit ja lipastot antavat lämminhenkisyyttä ja kodikkuutta myös yhdistettynä moderneihin sisustustyyleihin. Kannattaa kysyä myös senkit ja lipastot ryhmistä poikkeavia malleja omilla . Huonekaluyhtiö Asko ilmoittaa tänään torstaina useassa lehdessä, että sen lipastoissa on kaatumisvaara.


Ilmoituksessa Asko kehottaa Ice-merkkisen lipaston ostaneita kiinnittämään sen seinään tarvikesetillä, joita saa veloituksetta yhtiön myymälöistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.