torstai 1. joulukuuta 2016

Intialaiset jälkiruoat

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Vieraskauha-reseptit Vieraskauha.


Käyttäjien reseptit Käyttäjien. Suolaiset leivonnaiset 2.

Arla Oy tarjoaa luonnollisia makuja Suomesta ja maailmalta päivän kaikkiin hetkiin. Katso herkulliset reseptit ja onnistu keittiössä! Tämän intialaisen jälkiruoan voit helposti valmistella etukäteen.


Sahraminkeltaiset pullat tarjoillaan joko lämpiminä ruusuilta tuoksuvassa liemessään, tai kylminä. Suosittelisin tämän tarjoamista kuten Bengalissa omana ruokalajinaan, mutta maistuu myös keitetyn riisin ja intialaisen leivän kanssa. Ainekset rkl mustasinapin siemeniä.


Indian sorbet with saffron, cardamom and pistachio nut.

SUKLAAKAKKU TAI MANGOKERMALEIVOS €. Intialainen ruoka on värikästä ja tulista. Osiossa kattava valikoima intialaisia reseptejä curryistä naan-leipään. JÄLKIRUOAT Bobbatlu Linsseillä ja palmusokerilla täytetyt makeat leipäset. Taatelilla täytetyt makeat leipäset. Aam ki Kheer Riisipohjainen, kardemummalla, rusinoilla ja cashewpähkinöillä maustettu mangovanukas.


Jälkiruoat Jälkiruokana tarjotaan usein maito- tai mausteteetä, jossa maistuvat inkivääri, neilikka ja kardemumma. Myös mangoa, kookosta ja ruusuvettä käytetään usein jälkiruokien valmistuksessa. Kardemumma ja porkkana karamellisoituvat kerman ja voin kanssa suussasulavaksi, intialaistyyliseksi jälkiruoaksi.


Muita suosittuja hiukopaloja ovat muun muassa uppopaistettu taikinaan kääritty liharuoka samosa ja hernejauhoista ja kasviksista tehty pakora. Pirkka maustamatonta AB-jogurttia. Intian hedelmävalikoima on hyvin runsas.


Pirkka paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä. Leikkaa kuivatut mangot pieniksi paloiksi, jos käytät säilykemangoja, jätä ne isommiksi . Täältä löydät eksoottisia ja herkullisia reseptejä intialaisesta keittiöstä. Kun jälkiruoka on tehty suurimmaksi osaksi porkkanasta, niin eikö niitä voi sitten syödä pari ekstraa?

Voisi varmaan, elleivät intialaiset jälkiruoat olisi aivan todella makeita :D. Usein ne valmistetaan linsseistä tai porkkanasta ja keitetään maitotiivisteen kanssa tahmeaksi, muotoiltavaksi massaksi. Mittaa kattilaan riisi, maito, sahrami ja kardemumma. Keitä miedolla lämmöllä sekoitellen, kunnes maito on imeytynyt riisiin.


Mausteet ovat intialaisen ruoan sielu, ja runsas mausteiden käyttö lienee ominaisin piirre intialaiselle ruoalle. Kokeile Kotilieden intialaisia reseptejä! Kaikki annokset sisältävät riisiä ja naanleipää. Kanapaloja jogurttimarinadissa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.