perjantai 2. joulukuuta 2016

Iv suodattimet

Panostamme kotimaisuuteen ja laatuun - jopa suodattimiemme raaka-aineet ovat suurelta osin kotimaista alkuperää. Ja muistathan vaihtaa IV - suodattimet riittävän usein, sillä niiden laadulla on merkittävä osuus sisäilmasi laatuun ja omaan hyvinvointiisi. Laatu, palvelu, joustavuus ja asiantuntemus ovat olleet meille tärkeitä arvoja jo vuoden ajan. Heinolassa sijaitseva suodatintehtaamme mahdollistaa myös erikoiskokoisten suodattimien nopeat toimitukset.


Tiesithän, että ilmanvaihtokoneen suodattimet tulisi vaihtaa puolen vuoden välein. Näyttääkö nykyinen suodattimesi tältä?

Kun vaihdat suodattimen ajoissa, varmistat raikkaan sisäilman. Näin estät suodattimista irtoavan pölyn kulkeutumisen kanaviin ja huonetiloihin. Ota myös iv -koneen sulake pois päältä, jotta et saa sähköiskua. Avaa ilmanvaihtokoneen luukku.


On kätevää laittaa vanhat suodattimet laatikoon, jossa uudet suodattimet toimitetaan. Otollinen aika ilmanvaihtosuodattimen vaihdolle on keväällä ennen siitepölykautta ja syksyllä ensimmäisten pakkasten aikaan. Puhdas ilmanvaihtokoneen suodatin on tehokas ja takaa raikkaan, puhtaan sisäilman kodin tiloihin. Mitä laadukkaampi IV - suodatin on, sitä paremmin se suodattaa ulkoilman epäpuhtaudet kotisi .

Rautakaupoista ja lvi-liikkeistä ei meinaa yleensä löytyä ja. Yrittäjä on täynnä itseään. Asiakaspalvelu oli epämiellyttävää. Suodatinmestarit Oy) verkkokaupasta.


Tutkittavat Ilmanvaihtokoneet ja suodattimet. IV -koneiden suodatinkustannukset. Painehäviön muutoksen vaikutus puhaltimen ilmamäärään ja . Suosituin, Lajittele A-Ö, Lajittele . IV -kavaville tarkoitettuja suodattimia. Ilmanvaihto pysyy kunnossa ja talon sisäilma raikkaana, kun vaihdat suodattimet 1-kertaa vuodessa.


Soveltuu: Ilmava 1vuosimalli 1. Kaikki suodattimet edellyttävät asianmukaisen huolto- ja vaihto-ohjelman noudattamista. Myös laitteen muut osat kuormittuvat ja vioittuvat, jos suodatin on tukossa tai vaihtamatta. Tämä aiheuttaa pahimmillaan.


Lämmöntalteenotolla LTO varustettujen ilmanvaihtokoneiden valmistajien alkuperäiset suodatinpakkaukset. Vaihtosuodatinsarja ilmanvaihtokoneis. Tervetuloa puhtaampi-ilma.

Olemme erikoistuneet ilmanvaihto-, LTO- ja ilmastointikoneiden suodattimiin. Meiltä suodattimen ostaminen on helppoa ja vaivatonta eikä tarvitse kirjautumista : 1. Siirryt kassalle maksamaan haluamallasi . Valitset suodattimen tuotekategorioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.