perjantai 17. helmikuuta 2017

Iittalan kirpputori

Arabia- iittala kirpputori. Maalaiskirppis ( Iittala ) - kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä!


Saat myös ideoita kattauksiin ja lahjoihin. Outlet- myymälöissä on myynnissä 1- ja 2-laatua sekä erikoiseriä.

Löydät alta lähimmän outlet-myymälän yhteystiedot sekä aukioloajat. Mikäli myymälän kohdalta puuttuvat . Tampereen bonus kirppikseltä löytyi tälläinen kynttiläkippo. Ehkä myyjä ajattelin sen muuttuvan iittalaksi, jos hintalappuun kirjoittaa niin? Upea, maalaismaisemassa sijaitseva kirppis. Kahviossa herkulliset munkit sekä muut herkut.


Tämä tulee myyntiin klo ! Iittalan kirpputorien aukioloajat ja yhteystiedot kätevästi yhdestä paikasta.

Aivan naurettavan hintaisia tuotteita myynnissä. Mikä ihme kirpputori se on, jos myydään samaan hintaan kuin kaupassa tai jopa kalliimmalla? Esimerkiksi Marimekon kirpputorilla myytiin vähän aikaa sitten Ystävämyynnissä olleita tuotteita kalliimmalla kuin mitä siellä myytiin. Pöydistä löytyi astioita ja keräilyesineitä sekä taidetta laidasta laitaan, niin vanhoja kuin vähän uudempiakin. Kyseinen kirpputori järjestettiin nyt neljännen kerran, paikaksi oli . Maalaiskirppiksen 20-vuotisjuhlakauden kunniaksi paljon hyvää tavaraa siististi ja edullisesti!


Kauniissa maalaismiljöössä monta eri rakennusta täynnä löytöjä. Pientavaroiden puolella paljon lasiesineitä ja astioita mm. Kirppiksellä on runsas valikoima.


Sähköpostiosoite on sinikka. Opastus paikalle alkaa Iittalan keskustasta, josta on noin kuusi kilometriä matkaa Kuurilan . Marimekko- kirppis Marimekon tuotteille tarkoitettu kirppisryhmä. Virallinen nimi: IITTALAN MAALAISKIRPPISYTJ.


Yrityksen tila: aktiivinen YTJ. Kahden savolaisen 45-vuotiaan naisen epäillään myyneen varastettuja muumimukeja, muumikannuja ja muita Iittalan esineitä Pieksämäellä sijaitsevalla kirpputorilla alkuvuodesta. Heidän epäillään varastaneen tuotteet lähikaupunkien liikkeistä.


En väitä tuntevani sitä hyvin, mutta joskus sitä tekee mielenkiintoisia löytöjä.

Löysin tälläisen live kirpputorilta , tämä on Annaleena Hakatien säilytin. Tätä myytiin nimellä Iittala Sonera, koska tässä oli Soneran tarra, kuten Iittalan I-tarra. Ennen ostoa katsoin tarkkaan pystyisikö tuota Sonera tarraa poistamaan . Löysin kirpputorilta hienot Konstantin Grcic suunnittelemat Iittalan Relation- kaatimet. Mies toi niihin kauniita kirsikkapuun oksia. Tiesittekö että Iittalan laseissa on lasitakuu?


Edellisessä blogipäivityksessä oli esillä Kumelan maalattua lasia, nyt on vuorossa Iittalan maalattua lasia. Alkujaanhan maalauskoristelua käytettiin huonolaatuisen lasimassan virheiden peittämiseen. Sen jälkeen, kun pystyttiin jo tekemään tasalaatuista lasia, maalauskoristelua käytettiin esineen arvon .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.