maanantai 20. helmikuuta 2017

Kärcher sc 4 premium hinta

SC - Tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suursiivoukseen. Kaksi säiliötä ja pikatäyttö mahdollistavat pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä. Laitteessa on kaksiportainen höyrysuihkun voimakkuuden säätö , käytännölliset säilytyspaikat varusteille. Hanki laadukas höyrypuhdistin kotiisi K-Raudasta.


Tuotteet toimitetaan 3-arkipäivässä.

Malliston tehokkain höyrypesuri tarjoilee , 2 . Korkea lämpötila tekee puhdistamisesta erityisen hygieenistä. Puhdistus tapahtuu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja. Kompakti ja kevyt höyrypuhdistin on kätevä käytössä ja liikkuu kevyesti isojen pyörien avulla.


Irrotettava täyttövesisäiliö on helppo täyttää. Vettä on helppo lisätä joustavasti työskentelyn . Erikoishintaan vain verkkokaupastamme. SC höyrypuhdistin on myös kompakti.

SC EasyFix Premium -höyrypuhdistin. Karcher SC Premium Kannettava höyrypesuri 0. Poistaa 9 kodin bakte. Hinnalla ei ole hirveästi väliä, kunhan se toimii hyvin ja on ergonominen käyttää.


Kärcher SC EasyFix Premium -höyrypuhdistin. Free delivery and returns on eligible orders. Home-tek Robotti Pingviini, 45€. Höyrypesuri, Pisteet 1- Hinta. SC – Tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suursiivoukseen.


Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. Meiltä saat myös nopean toimituksen. Pikaisella haulla en löytänyt mitään höyrypesureista. Kysynkin nyt minkälaisia kokemuksia kuluttajahintaisista, alle 200e, teillä on ko kapistuksista.


Tänään pitäisi mennä sellainen ostamaan, ennen kaikkea kylpyhuoneen ja saunan puhdistusta varten. Esimerkiksi kylpyhuoneesi ja saunasi puhdistuksessa. Пароочиститель SC Premium поставляется с удлинительным комплектом.


Модель оснащена съемным баком,.

Discount prices and promotional sale on all Steam Mops. Подробные характеристики пароочистителя KARCHER SC Premium , отзывы покупателей, обзоры и обсуждение товара на форуме. Выбирайте из более предложения в проверенных магазинах.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.