keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Sauvakiharrin kokemuksia

ELi juu meinasin tässä ostaa pian sauvakihartimen kun kuulin että ovat helppo käyttöisiä. Katsoin sokokselta kahta Remingtonin sauvakiharrinta, mutta en yhtään tiedä kumpi olisi järkevämpi ratkaisu minulle. Joten nyt pyydänkin teijjän demittäjien apua. Minulla on keskipitkät hiukset ja haluaisin semmossii perus kiharoita . Itse käytin hyväksi todettua TRESemmén Heat Defence -lämpösuojaa. Niin ja lopuksi suihkutin päälle reilusti SYOSS Mega Strong Hold -hiuslakkaa :) Mitäs tykkäätte?


Sauvakiharrin kokemuksia

Ja onko muilla kokemuksia sauvakihartimien käytöstä . Testissä:jumbokiharrin, sauvakiharrin ja muotoilurauta. Parhaiten kiharat onnistuu, kun ne tekee hiuksiin, jotka on pesty jo edellisenä päivänä. Paitsi jos hiukset ovat ohuet tai nopeasti rasvoittuvat.


Kiva saada tähän muidenkin kokemuksia :) Sauvalla saa kyllä tosi kestävät kiharat. Kiharakampauksen tekeminen etenkin omaan tukkaan on työlästä ja vaikeaa puuhaa. Väline: Kärkeä kohti kapeneva sauvakiharrin.


Kokeilimme viittä kihartajaa. Kenelle: Hiuksiin, jotka suoristuvat helposti, sillä kärkeä kohti kapeneva puikko tehostaa kiharan muotoa. Toimii myös hyvin pitkissä hiuksissa, sillä kiharan voi kieputtaa hiusosioon erissä, esim. Miten: Vie sauva hiusosion tyveen . Nyt on kuitenkin hankintalistalla jumbolämpörullat tai sitten sauvakiharrin. Noita sauvakihartimiakin on niin monenlaisia, että kuulisin mielelläni mielipiteitänne mikä on paras vaihtoehto?


Poimin muutamia esimerkkejä Sokoksen verkkokaupasta. Ylelliset kiharat kartiomaisella Silk-sauvakihartimella! Aseta kiharrin hiusten tyveen ja kierrä hiuksen kihartimen ympärille, pidä hetki latvaosasta kiinni ja vapauta kihara.


Kihartaminen on helppoa ja nopeaa. Mukana pakkauksessa on lämmönkestävä hansikas . Käkkäräviikon ensimmäinen päivä: sauvakiharrin. Tänään alkaa käkkäräviikko jee!


Aion siis seuraavan viikon ajan tehdä kiharoita eri menetelmillä;. Mulla ei tartu kiharat hyvin, jos hiukset on pesty samalle päivälle. Hanska on pop, mutta valitettavasti tällä voi silti polttaa mm.


Ilmeisesti tämä on aika suosittu laite, koska hinta ei ole tullut ollenkaan alaspäin! Jo kaksi vuotta sitten, kun omani ostin, se maksi tuon 3 . Styler Kitissä on kolme vaihtopäätä, joista yksi on monen luottolaite, sauvakiharrin. Mikäli halajatkin isompaa lainetta, voi sauvan tilalle vaihtaa 19mm :sen, paksumman pään. Mutta jos tukka on lättänä, ja kaipaa volyymia, kannattaa testata lämpöharja.


Mariela neuvoi asettamaan lämpöharjan aivan hiuksen . Tuota sauvaa on verrattu mm GHD:n kihartimeen ja on kuulemma melko samanveroinen. Puuttuu: sauvakiharrin Täydelliset kiharat nopeasti! Chic Conservative Chanel - Lifestyle. Välimuistissa Samankaltaisia 4. Mutta aivan mahtavaa, jos löytyy isompi versio, sen hankin mielelläni, koska vielä matkalaukussakin vähemmän tilaa, kuin rullat :) ReplyDelete.


Sauvakiharrin kokemuksia

Sauvakihartimessa on 120–2°C digitaalinen lämpötilan säätö, ja se on käyttövalmis sekunnissa. Osta Sauvakiharrin Pearl Wand helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Remington Silk Lainerauta Ellipsinmuotoinen lainerauta loihtii vaivattomasti . Remington CI83VKeratin Protect Wand - sauvakiharrin tuo trendikkäät kiharat jokaisen ulottuville! Kiharrin on suunniteltu niin, että se on helppo asettaa aivan hiusten juureen, jolloin kihara asettuu luonnollisesti oikeaan kohtaan. Kartion muotoinen sauva luo kiharalle kauniin muodon.


Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kyseessä on Remington Ci95- sauvakiharrin. Minulla ei ollut mitään kokemusta kiharruspuikoista, teen aina kiharat superpaksulla piippausraudalla, jossa siis on klipsi, joka kiinnittää suortuvan paikalleen kihartimeen.


Sauvakiharrin kokemuksia

Mietin hetken, otanko kiharruspuikkoa blogiin testiin, kun sitä minulle tarjottiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.