perjantai 24. helmikuuta 2017

Sport ilmansuodatin

Sport ilmansuodatin

Tehokas laadukas ilmansuodatin saa ilman virtaamaan paremmin ja suodattaa tehokkaasti. Sopii useimpiin autoihin Liitäntäläpimitta: mm (3). Osta sport - ilmansuodatin - 7€.


Sport ilmansuodatin

EDULLISEMPAAN HINTAAN ja nopealla toimituksilla Skruvat. Jopa markkinan hinnasta autonvaraosista ja autotarviikkesista Skruvat. Ainakin osa Bilteman tarvikkeista on eri tutkimuksissa (esim juuri suodattimet) pärjännyt hyvin tai ainakin kohtalaisesti ja he itse väittävät että ainakin osa tuotteista tulee samoilta valmistajilta kuin alkuperäisosat.


Pitänee paikkansa ainakin jarruputkien,laakereiden ja lamppujen osalta. Sisäilman suodatin Maanantaihin . Osta Ilmansuodatin ja muut autonosat valmistajalta BOSCH mallille PAJERO SPORT. Aloita valitsemalla merkki. KN pestävä ja kestävä ilmansuodatin , miljoonan mailin takuulla!


Sport ilmansuodatin

KN on varmasti maailman tunnetuin ilmansuodattimien valmistaja. Suodattimia löytyy valmistajan valikoimasta tuhansia erilaisia, alla muutama mallisarjoista: Paneelisuodattimet, ovat auton alkuperäisen suodattimen tilalle vaihdettavia . Keskusvarastolla, 1-arkipäivää. SPORT - ILMANSUODATIN 12MM 40X60MM. Katso saatavuus muissa toimipisteissä.


Sopii suoraan vakiomalliseen ilmansuodattimen koteloon. Toimitetaan öljyttynä ja käyttövalmiina. Pestävissä, voidaan käyttää uudelleen. Simota-suodattimen-pesuaine. Puhdistusaine vapaavirtaussuodattimen huoltoon.


Mulla on tällänen bmw 325d -ja nyt pitäis saada jonkun mielipidettä kannattaako vaihtaa ilmansuodattimen sport ilman suodattimeen, tuleeko autoon paljon erilaisempi ääni? Ja onko sport ilmansuodattimesta haittaa vai hyötyä? Olen ottanut pois kaikki äänenvaimentimet ja katalysaattorin autosta . Kuvan mukainen ilmansuodatin. Tuotteen saatavuus: Varastossa, toimitusaika 1-päivää. Tuote on lisätty luetteloomme sunnuntaina, 03.


Asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän tuotteen ovat ostaneet myös. Schmiedmann - KN clamp-on kartio yleismallin sport ilmansuodatin - BMW F- Uudet osat. Myydään uusi sport ilmansuodatin.


Sport ilmansuodatin

Vs: Vapaavirtaussuodattimen hankinta. Mittasin vanhan suodattimen ja se oli halkaisijaltaan n.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.