perjantai 3. maaliskuuta 2017

Beurer lb50 höyrystävä ilmankostutin

Höyrystävä ilmankostutin. Beurer LBhöyrystää veden kiehuttamalla. Vesihöyry on kuumaa ja aina bakteeritonta. Laite on helppo käyttää ja puhdistaa.


Kuiva huoneilma ärsyttää ihoa, limakalvoja ja hengitysteitä.

Allergia- ja astmaliitto s. Ihanteellinen alle neliön huoneille. Ultraäänikostuttimet eivät höyrystä vettä, vaan tuottavat mekaanisesti pisaroitua vettä. Sopii noin mhuonetilaan. Lisäksi höyrystämällä päästään eroon veden sisältämistä bakteereista. Tekniset tiedot: Teho 2W Erittäin hiljainen.


Pölyhiukkaset vähenevät huoneilmasta sekä iho ja limakalvot saavat kaipaamaansa kosteutusta.

Ilmainen toimitus ja hintalupaus! Iso, mutta ei ultraääntä vaan lämmintä höyryä? Olisiko höyrystävä sittenkin paras valinta, vaan pitääkö siihen rakentaa tosiaan itse säätö ellei se osaa säätyä tolkullisesti? Sijoita ilmankostutin tasaiselle pinnalle noin cm:n etäisyydelle lattiasta ja vähintään cm:n etäisyydelle seinästä. BEURER LBHÖYRYSTÄVÄ ILMANKOSTUTIN.


Käytössäni oleva ilmankostutin on höyrystävä, jollaisia mm. Ilmastointi ja ilmanpuhdistus, Ilmastointilaitteet, kosteudenpoistajat, ilmankostuttajat, ilmalämpöpumput. Sisäilman kostutusta tarvitaan talvella kun ulkoilma on . Välimuistissa Onko kotonasi liian kuiva huoneilma? Siitä ei kannata kärsiä - saimme erän huippusuosittuja Beurerin LB-ilmankostuttimia.


Tehokas höyrystävä ilmankostutin. Tutustu meidän hajunpoistolaitteesta (Airmaster otsonointilaite) kertovaan videoon. Hyvä ilmankostutin on hygieeninen, helppokäyttöinen, riittävän tehokas ja hiljainen.


Ole hyvä ja valitse jokin aliryhmä. Eli hankkikaa höyrystävä laite, ei pisaroiva.

Ufox on kaiketi vaikea puhdistaa, mutta on se perinteinen. Udforsk opslagstavlen Muotoilua tilhørende Dee Vicious på Pinterest. Vibrating membrane nebulization, for a fast and effective inhalation . Découvrez le tableau Muotoilua de Dee Vicious sur Pinterest.


Ilmankostutin tuo apua tilapäiseen huoneilman kuivuuteen. Ultraääni, eli saattaa kalkittaa - mutta halpa, pieni ja paljon muita ok ominaisuuksia. Hitta denna pin och fler på Muotoilua av deviciouss.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.