keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Eepa hiukset

Marssin apteekkiin ja ostin e - epa kapseleita ja laitoin vielä niin isolleen, että otin kapselia joka ilta kuukauden ajan. Sitten vähensin määrän kahteen per vrk. Uusia kasvaa ihan tajutonta vauhtia, en tarvitse enää hoitoainetta hiuksiin lainkaan. Mikseivät hiukset kiillä?


E - epa ja ahdistus, kissä pöydälle!

Kiiltävä naama ja kuiva tukka 22. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Se ei siis ole tuotemerkki vaan raaka-aine, jota on useissa apteekkien.


Huonot, lohkeilevat kynnet ja hauraat hiukset johtuvat usein liiallisesta huonojen eikosanoidien tuotannosta kudoksissa. Pysyy hiukset päässä ja iho kunnossa. Sylvi syntyi sokeana ”Tuntui väärältä, ettei lapseni koskaan näkisi perheenjäseniään, luontoa tai värejä”. Minulla ne auttoivat muutamassa kuukaudessa samaan ongelmaan.


Minulla lähti melkein kaksi vuotta hiuksia tupoittain ,oli iho huonossa kunnossa, sekä mielialanvaihteluja ja nyt olo on paljon energisempi ja parempi.

Hiukset tosiaan kiiltää ja hiuspohja ei kutise, joten uskon että siitä on ollut hyötyä. E - Epa on kalaöljyvalmiste, jolla on paljon hyviä terveysvaikutuksia. E - EPA -kalaöljyvalmiste luontaistuotekaupasta. EPA on kalaöljyn omega-3-rasvahappo, jonka lyhenne EPA tulee sen englanninkielisestä nimestä (eicosapentaenoic acid), suomeksi.


Hiukset kiiltää, kynnet kasvaa vähän liiankin nopeesti kun koko ajan pitää olla leikkaamassa :). Karppaus ja hiustenlähtö 26. Välimuistissa Samankaltaisia 23. Minulla on diagnosoitu kilpirauhasen vajaatoiminta ja sitten kun vielä lopetin e- pillerit, niin johan alkoi hiukset tippua. Silloin epäilin, että syynä olisi ehkäpä ollut nauttimani lisäravinne E - EPA.


E-EPAn pitäisi kai vaikuttaa asiaan mieluumminkin auttavassa merkityksessä, tiedä siitä sitten. Keho pystyy muuttamaan ALA-happoja EPA:ksi ja DHA:ksi, mutta suurin osa ALA :sta hapettuu käyttökelvottomaksi ja vain muutamia prosentteja muuntuu EPA:ksi ja DHA:ksi. PEHMEÄT JA HYVINVOIVAT HIUKSET.


Olen kokenut saman puolitoista vuotta sitten. Silloin en karpannut, hiustenlähtö johtui stressistä, jonka aiheutti isäni sairastelu ja poismeno. Kävin lekurissa ja onneksi sattui homeopatiaan suuntautunut lääkäri kohdalle.


Mitään vikaa ei löytynyt verikokeista yms.

Kampaajani ihmettelee usein mun pitkiä ja hyväkuntoisia hiuksia. Auttaako se yleisesti parantamaan keskittymiskykyä? Ajaako jokin valmiste esim. ADHD on aika monimutkainen asia ravintomielessä. Sisältää omega-rasvahappoja.


Kun haluat ottaa kalaöljyä tehokkaan päiväanno. Valmistuksessa EPAan lisätään etyyliryhmä, jolloin öljyn . CardiOmega on erittäin vahva, puhdas ja tehokas kalaöljykapseli. Myyjä: Suomen Verkkoapteekki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.