tiistai 21. maaliskuuta 2017

Inebrya hiusvärit

Ammattimainen italialainen hiusten kestoväri. Luonnollinen väri takaa täydellisen harmaan peittävyyden. Laaja skaala sävyjä on luotu tuomaan valinnan varaa intensiivisistä, loistavista ja pitkäkestoisista sävyistä.


Inebrya hiusvärit

Ravitsevat ja hoitavat ominaisuudet perustuvat Pellavasiemenöljyyn sekä Aloe Veraan, jotka auttavat . Huippusuosittu, erittäin laadukas italialainen kestoväri. Mahtavan peittokyvyn omaava kestoväri, jonka hoitava koostumus aikaansaa kauniin kiiltävät ja hyväkuntoiset hiukset sekä uskomattoman hohdokkaat värisävyt. Inebrya hiusvärit takaavat 1 harmaan peittävyyden.


Alter Ego Techno Fruit hiusvärien käyttöohje. Chenice Beverly Hills hiusvärien käyttöohje. Chencie Beverly Hills hiusvärit. Echosline hiusvärien käyttöohje.


Inebrya hiusvärit

Naturalmente kasvivärien käyttöohje. Hyvät asiakkaat Suomessa,. Tehokas hoitovoide korostamaan ja ylläpitämään värjättyjen hiusten sävyä.


Tiivis Kullalla, Timantilla ja Rubiinilla tehostettu koostumus viimeistelee hiusvärin ja tiivistää hiuskuidun pinnan. Kristallisoi ja stabiloi väripigmentit hiusrungon sisälle. Kromask Pigmenttihoitoaine kupari. Intensiivinen kupari pigmenttihoitoaine.


Inebrya hiusvärit

Tehostaa ja piristää kosmeettisia hiusvärejä , sekä korostaa luonnollisia sävyjä. Aikaansaa intensiiviset väriefektit vaalennetuille tai raidoitetuille hiuksille. Esitetystä valmistajan hiusväriaineesta on ominaista sen kestävyys ja värikylläisyys. Hiusvärien kohdalla kyseiset liikkeet ilmeisti joustavat luonnonmukaisuudesta.


Jo pelkästään ostopaikan perusteella kuluttaja olettaa saavansa ekologisemman ja turvallisemman vaihtoehdon. INEBRYA ”Sen aktiivisten ainesosien (Aloe Vera ja pellavasiemenöljy) ravitseva ja hoitava vaikutus suojaa . Saat meiltä laadukkaat tuotteet ja asiantuntijoiden ohjeet oikeiden tuotteiden valinnassa. Tarjolla seuraavien tuotteiden laajat tuoteperheen tuotteet ! Davines - tuotteet, Maroccanoil - tuotteet. Hair Talk - pidennysmateriaalit, Goldwell - hiusvärit.


Inebrya hiusvärit

Pakkaus sisältää No-Yellow UVA shampoon ja No-Yellow UVA naamion. No-Yellow UVA tuotteet on erityisesti suunniteltu vähentämään vaaleiden hiusten kellastumista ja hiusvärin haalistumista. Ideaalinen kylmille vaaleille . Immediately gives hair a temporary fasion color, leaving it soft and hydrated.


Laaja värisävyjen valikoima, helppokäyttöisyys, 1. Voisitko joskus tehdä postauksen siitä miten hoidat pidennyksiäsi kun tuntuvat pysyvän hyvässä kunnossa pitkään. Itselläni ollut vaaleat teippipidennykset rapunzelilta, mutta takkuuntuvat ja menevät karheiksi todella äkkiä :s.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.