torstai 2. maaliskuuta 2017

Juvi keittiö

Kaikki keittiörungot ovat täyspuisia sivuseiniä myöten ja kokoja löytyy monia. Lisäksi kaapit ja laatikot ovat puusepän valmiiksi kasaamia joten asennus sujuu helposti. Esittelemme myymälöissä tuotteet pääosin puuvalmiina, joten värin . Tuotteemme valmistetaan käsityönä pienissä erissä.


Ympäristön säästämiseksi pyrimme aina käyttämään puutavaran mahdollisimman tarkasti, joten tuotteissa on puunlaatuun, esim. Puuseppämme pyrkivät valitsemaan puun huolellisesti, jotta jokainen yksittäinen huonekalu olisi .

Suuret tehtaanmyymälämme löydät Vantaan Petikosta, Espoon suomenojalta ja Halikosta. JUVI - keittiö on JUVIn omaa suunnittelua ja tuotantoa. Muotoilu on suomalaiseen makuun sopivaa, ajatonta ja pelkistettyä. Pintakäsittelyllä ja vedinvalinnoilla sama kaappi saadaan . Kaapistot ovat JUVIn valmiita keittiökaappeja, jotka JT- Collection muokkasi ja pintakäsitteli asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Talon rouva ihastui nimenomaan mäntypuuhun ja pinta haluttiin säilyttää mahdollisimman puuvalmiin oloisena. Näin puu saatiin pysymään. Materiaalina on tervaleppä.


Kuten muutkin JUVI-huonekalut, myös keittiöt saat mihin vain väriin!

Voit maalata itse tai tilata pintakäsittelyn . JUVIn Vantaan tehtaanmyymästä on täyspuinen JUVI - esittelykeittiö. Kokonaisuus on kauniin harmooninen. Siinä on yhdistelty erilaisia täyspuisia keittiöelementtejä, joten esittelykeittiöstä saa varsin hyvän kuvan, millaisia mahdollisuuksia Sinäkin voit toteuttaa täyspuisessa . Se on kodin sydän, jossa on mieli ja silmä lepää. Kodin sisustus on vaalea ja harmoninen.


Lattia ja keittiön välitila on laatoitettu samalla isolla luonnonvalkoisella laatalla. Puuvalmiin tuotteen voit itse pintakäsitellä tai teettää maalauksen meillä. Keittiökaapit pintakäsiteltiin kahdella eri harmaan sävyllä.


Tämän Pin-lisäyksen löysi JUVI -Production. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Täyspuiset JUVI -keittiökaapit ovat puusepän valmiiksi kokoamia. JUVIn täyspuinen keittiö tervaleppäisenä.


Solid wood kitchen by JUVI - Production Finland. Utforska de här idéerna och mycket mer! Myös pöytä, vitriini ja taustalla näkyvä keittiö ovat JUVIsta. The Pimlico Kitchen by deVOL with beautiful oiled Prime oak worktops.


Yksi hyvä vaihtoehto on ottaa yhteyttä puuseppään joka tekee kuvat itse ja tekee keittiön valmiiksi asti. Täysipuiset, valmiiksikootut kaapit.

Vanhan keittiön puramme itse, mutta mikäli mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.