perjantai 14. huhtikuuta 2017

Asuntomessut 2017 pori

Asuntomessut 2017 pori

Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän. Vauvasta vaariin hengessä, meillä on messualueella . Välimuistissa Älykkään asumisen Porissakin järki voi hetkittäin olla jäässä, mutta varmaa on, että täällä ei pitkästytä. Neljän teemaviikon aikana pistämme järjestykseen onnellisuuden, elämän helppouden, elämänvaiheiden ja elämyksellisyyden . Täältä löydät tietoa tulevista messuista sekä näytteilleasettajille, messujen rakentajille ja messukunnille suunnattua tietoa. Unelmiesi koti Porin halutuimmalle uudelle alueelle täysin toiveidesi mukaan.


Asuntomessut 2017 pori

Täältä löydät asuntomessualueen vapaat tontit, tietoja niistä sekä listan asioista, jotka rakentamisen yhteydessä tulee ottaa huomioon. Varsinaiset asuntomessukohteet sisältävät neljä kerrostalokotia sekä kaikkien Virkkulankylän asukkaiden käytössä olevat yhteistilat. Tällä hetkellä eri puolilla Suomea on rakenteilla tai . Karjarannan asuntomessualue sijaitsee Porin keskustan alueella, joen varrella hyvien. Aivan messualueen sydämeen, keskeiselle paikalle tulee viisiryhmäinen palvelusetelipäiväkoti noin sadalle lapselle.


Varhaiskasvatuksen palvelut tuottaa Pilke päiväkodit Oy. Pori Jazzissa ja muissa tapahtumissa käyneille tutulle Kirjurinluodolle pääsee messualueelta siltaa . Samalla haluttiin tietenkin kerätä ideoita ja miettiä omia ratkaisuja talon suhteen. Kahviloita oli sopivasti . Mikkelin messut olivat hyvin järjestetyt. Porin asuntomessut järjestetään ensi kesänä suunniteltua aiemmin 6. Alun perin messujen alkamispäiväksi kerrottiin 13. Aikaistamiseen vaikutti mm.


Asuntomessut 2017 pori

SuomiAreenan ja Pori Jazzin kanssa. Katsoimme parhaaksi saada messut . KORJAUS tarjouspyynnölle seuraavasti: Viitaten lisätietokysymykseen 3. Tarjouspyyntöä on teknisesti korjattu niin, että osatarjoukset . Ylläolevasta videosta pääsee fiilistelemään tulevaa asuntomessualuetta! Eilen oltiin rakentajainfossa kuulemassa lisätietoja pihakaduista, parkkipaikoista, aidoista ja pihan rakentamisesta. Pakko myöntää, että vaikka ei aiempaa kokemusta rakentamisesta ole, niin on ihan huippua, että on niin paljon apuja . Kiitos mikkeli ja messukansa, nähdään tänä vuonna Porissa ! Yhteensä messuilla voi tutustua asumiseen messukohteessa. Kuusikkoaho Oy:n kehittämän.


Alue on Karjarannassa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta ja vain sillan ylityksen . Alueella on jo pariin otteeseen käyty tutustumassa. Seuraamme jatkossa itse alueen valmistumista sekä yksittäisten kohteiden toteutusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.