tiistai 11. huhtikuuta 2017

De buyer hiiliteräspannu

Maailman elinikäinen takuu! Koko ruoanlaittomaailman ylistämä ranskalainen superklassikko. Ylivertaisten paisto-ominaisuuksien lisäksi de Buyerin hiiliteräspannu on käytännössä ikuinen. Poiketen pinnoitetuista pannuista sen tarttumattomuusominaisuudet vain paranevat iän myötä.


Ammattikokin paistinpannu erinomaisilla paisto-ominaisuuksilla ja lähes ikuisella käyttöiällä!

Ootko kyllästynyt hankkimaan uuden paistinpannun parin vuoden välein? Jos vastasit kyllä, lue ihmeessä, miten voit jatkossa välttyä uuden pannun hankinnalta. Kädensija on tehty valuraudasta ja suunniteltu . Hiiliteräspannu syrjäyttää pinnoitetun . Toimiessaanhan tollanen hiiliteräs on ihan pätevä ja kevyt ja nopeasti lämpöön reagoiva pannu, mutta jos sen hyvänä pitäminen on noinkin hankalaa, niin miksi ette kokeilis ihan perus valurautaa?


Toki valurautapannun heikkous on . Klassinen ranskalainen hiiliteräspannu soveltuu kaikkeen paistamiseen ja toimii myös induktioliedellä.

Koska pannuissa ei ole mitään pinnoitetta, voi niiden kanssa käyttää metallisia . Koska pannujen materiaali on kuitenkin täyttä terästä, niiden kanssa voi huoletta työskennellä . Pannun reuna on korkea ja pyöristetty, jolloin ruuan liikuttelu pannulla on helppoa. Mineral B- sarjan pannuissa on pinnalla ohut . De Buyer hiiliteräspannut. Vielä hieman harvinaisempi hiiliteräspannu voi olla hyvä kompromissi kahden pannun välillä pähkäilevälle. Pannu on uutena kauniin teräksinen, mutta vasta mustuessaan se kypsyy täyteen toimintavalmiuteen.


Musta pinta syntyy rasvan polymerisoituessa ja se estää ruuan tarttumisen pannuun samalla . Valikoimassamme ovat tärkeimmät hiiliteräspannut , blinipannut sekä myös tuotteita leivontaan. Siinä tulee kiire heiluttaa peittoa palovaroittimen ympärillä, jotta huuto loppuu ja naapurit ei soita palokuntaa. Kohta nähdään aiheuttaako uusi pannu palohälytyksen.


Nykyinen käyttämäni pannu tosiaan . Soveltuu kaikille liesitasoille. Minulla kesti tosi pitkään, ennenkuin tuli kunnon pinta hiiliteräspannuun. Olen joskus tunnustanut ostaneeni joitakin vuosia sitten hiiliteräspannun ollenkaan ymmärtämättä mistä siinä on kyse.

Pilasin pannun kättelyssä ja hautasin se pitkäksi aikaa patakaapin nurkkaan. Hävitin sitten pannun vähin äänin ymmärtämättä, että pannu olisi ollut vielä aivan hyvin pelastettavissakin. Vertaa tuotteita helposti netissä VERTAA.


FI de buyer hiiliteräspannu -sivustolla. Tule sivustollemme ja löydä edullisimmat, toimivimmat ja parhaimm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.