torstai 13. huhtikuuta 2017

Electrolux ultracaptic suulake

KITPerfect Care Animal Care Kit – mm:n soikea liitäntä. Tarkista sopivuus malliisi sopivuustaulukosta. PNC numero imurin pohjasta). Pölynimurin tamppaava suulake UlraOne imureihin. Sopii ovaaliin 36mm teleskooppiputkeen.


Setillä saa käytännössä normaalin imurin suulakkeet 2invarsi-imureihin.

Kätevä myös mökille vaikka sohvan siivoukseen. Meidän isot matot keräävät karvaa, varsinkin karvamatto. Imurin imuteho on suorastaan ihastuttava! Matot ovat kuin uudestisyntyneitä, kun UCANIMAL saapui asuntoon! Mukana parkettisuulake kovien lattiapintojen imurointiin.


Tekniset tiedot: litranpölysäiliö. Kaikille lattiapinnoille sopiva PowerForce on tehokas imuri. A- energialuokka, A-suodatuskyky, A-puhdistustulos kovalta lattialta ja B- puhdistustulos . AeroPro ParkettoPro - suulake.

Pöly puristetaan tiiviiksi paketiksi, jonka voi tipauttaa roska-astiaan. Toiminto antaa tarvittaessa myös lisää imurointiaikaa ennen säiliön . Uudella FlowMotion- suulakkeella saat parhaan imutehon, joka takaa nopean ja tehokkaan erilaisten pintojen puhdistuksen. Ostimme siis 5kk sitten. Imutehon voit säätää helposti . Ympäristöystävällisen imurin valmistusmateriaaleista on kierrätettyä muovia, ja tuotepakkaus 1 kierrätysmateriaalia.


Pussiton imuri vapauttaa sinut kokonaan p. UltraCaptic on multisykloni-teknologialla toimiva pussiton . Jokaiseen kotiin ja jokaisen henkilön omaan siivoustapaan soveltuvat imurit löytyvät Expertiltä. Valikoimastamme löytyy pölypussittomat imurit joihin sinun ei tarvitse ostaa pölypusseja sekä perinteisemmät pölynimurit. Tarjolla on useita suosittuja merkkejä, mm.


Sähköjohto on liian lyhyt. Tämä suulake on kevyt käyttää ja mahtuu mataliin paikkoihin. Meillä siis koiria ja lapsia, imuroidaan kerran päivässä. Vuoden päästä siihen oli jo kertaalleen vaihdettu suulake sekä uusittu johtosysteemit sisältä (meni takuuseen).


Nyt on taas suulake ihan päreinä. Tämä erittäin pehmeä ja hiljainen suukappale on erityisesti suunniteltu hellävaraiseen kovien pintojen imurointiin, kuten kaakeleille, puulle, linoleumille ja marmorille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.