perjantai 14. huhtikuuta 2017

Elektrodin teroitin

Elektrodin teroitin

Tarkoituksenmukaisella teroituskonella elektrodiin saa kerralla oikean hiontasuunnan niin, että kärki on. Ammattikäyttöön tehdyt TIG- elektrodien teroitus - ja katkaisulaitteet meiltä. Sen lisäksi elektrodi kestää pidempään. Teroituskulmaa on helppo säätää vain yhdellä kädellä.


Elektrodin teroitin

Kone sisältää suodattimen. Tig- elektrodin teroitin intekroidulla suodattimella ja pölysäiliöllä. Timanttilaikka teroittaa elektrodit pitkittäissuuntaisesti, jolloin valokaari on tasainen ja teräväksi teroitetulla elektrodilla saadaan kapea sekä syvä tunkeuma. G-Tech Handy toimitetaan kestävässä kovassa laatikossa, jonka ansiosta . Froniuksen TIG Grinder ja TIG Grinder Mobile hiovat TIG- elektrodit pitkittäis-hionnalla ammattimaisen korkeatasoisiksi hyödyntäen hiomalaikkaa tehokkaasti. Molemmat yksiköt ovat suljettuja järjestelmiä, mikä suojaa hitsaajaa haitalliselta hiomapölyltä.


OMINAISUUDET - TIG- elektrodit voidaan hioa ja . TOIMITUS SISÄLTÄÄ: – PERUSKONE. PIHTIPIDIN PENKKIKÄYTTÖÖN. HIOMAKULMAT 20º - 60º JA TASOHIONTA. TIMANTTILAIKAN KÄYTTÖ ON. TIG-hitsauspolttimen, virtalähteen ja kaasun lisäksi on sulamaton ja kuumuuden kestävä wolfram- elektrodi erittäin tärkeä osatekijä parhaan hitsaustuloksen saavuttamisessa.


Elektrodin teroitin

Nämä elektrodit ovat paljon monikäyttöisempiä kuin puhtaat volfram- elektrodit ja siksi ne ovat olleet hyvin suosittuja. Torium on radioaktiivinen aine ja sen vuoksi nämä. Useimmat ammattilaiset kumminkin teroittaa elektrodia millä tahansa mikä lähinnä on niin onkohan sillä väliä. Tärkeintä mahtaa olla notta kärki on puhdas ja kulmaa on.


GERN nauhahiomakone mahtaa olla TIg hitsarin paras kaveri, se on niin voimaton paska ettei se kelpaa mihinkään muuhun kuin . Pitää kokeilla aina yhtä säätöä kerrallaaan. Ja elektrodin kun teroitetaan niin se hiomajälkihän pitää olla elektrodin suuntaisesti. Esim tig elektrodin teroitus tapahtuu avoimessa tilassa nauhahiomakoneella, pölyt leijuu ilmassa ja thorium saastuta työympäristöä radioaktiivisilla hiukkasilla.


Elektrodin teroitin

Tasapainon säätö AC-TIG –hitsauksessa ( säädin 2). Taajuuden säätö AC-TIG-hitsauksessa. Hyvän hitsaustuloksen saavuttamiseksi elektrodi tulee teroittaa seuraavasti.


Pienillä virroilla L= 3Xd. Elektrodien perusaine on poikkeuksetta volframi. Alumiinia hitsatessa voidaan käyttää puhdasta volframielektrodia, muita aineita hitsattaessa käytetään aina seostettuja elektrodeja. Useimmiten elektrodin kärki tulee teroittaa määrättyyn . TIG- hitsauksessa valokaari, elektrodi ja hitsisula suojataan suojakaasulla. Välimuistissa Vaihtovirrassa volframituotteen pallo muodostuu CAstä.


Varsinkin tylppä elektrodi , joka tekee puolipallon - ei välttämätöntä. Volframielektrodien teroitus. Jos teroitat toisiaan, hankauksen aiheuttamat riskit aiheuttavat esteitä vakaalle kaarelle. Terävöittäminen on mahdollista höyryttämällä tai bulgarialaisella, .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.