keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Myydään yleiskone

Kenwood kenmix 6yleiskone. Bosch yleiskone , Muut kodinkoneet, Kodinkoneet, Hattula, Tori. Pertteli › Suur-Salon AutoLiike. Outi Lammi : Tietokone : kodin uusi yleiskone (1.p.) ORIMATTILA.


Canon Pixma MP1monitoimikone.

Leipomiseen Electrolux monitoimikone. Myydään kenwood yleiskone alkaen Eur 20. Voit myös etsiä tuotteita haulla tai tuoteryhmien perusteella.


Kaupanpäälle muovi-, teräs- ja lasikulho sekä K-vatkainta, vispilää ja taikinakoukkua. OUTLETissa on yhteensä 2tuotetta. Laite noudettava mahdollisimman.


MYYDÄÄN VAPAAEHTOISELLA HUUTOKAUPALLA: Metos Karhu Ryleiskone 15litrainen Siistikuntoinen ikiliikkuja Rosteri jalustalla. TM joskus tutkinut asiaa.

Tuotteella ei ole vaihto eikä palautus oikeutta. TUOTTEISSA EI OLE TAKUUTA. Vahingonkorvausmaksu sitovan kaupan purkautumisesta on kaupan hinnasta, kuitenkin . Ströme Mega Pack - yleiskone. Uudenveroisessa kunnossa oleva yleiskone. Perillä keskiviikkona–torstaina tai heti . Kyseessä on todella jykevä laite, runko on metallia ja painaa melkoisesti.


Noutovarasto Jousitie 2C, Piispanristi - Näyttö sopimuksen mukaan. Käytetty hyväkuntoinen yleiskone Metos Karhu RNlattiamalli. Sähköliitäntä 230V 1N 10A Hz. Tyylikäs, hopeanvärinen yleiskone kuuluu Smegin 50-luvun retrovalikoimaan ja siinä yhdistyvät kaunis pyöreälinjainen muotoilu sekä huippuluokan teknologia.


Smeg- yleiskone on katseen kestävä tehopakkaus ja sen muotoilu sopii erinomaisesti osaksi niin modernia kuin retroakin keittiötä. Laadukkaan Smeg- yleiskoneen. Tee ruoanvalmistuksesta helppoa monitoimikoneen ja yleiskoneen avulla. Yleis- ja monitoimikoneet.


Laitteet auttavat sekoittamaan, vaivaamaan, viipaloimaan, murskaamaan ja hienontamaan.

Sen mallia muutettiin kevyempään suuntaan olisiko vuotta sitten. Kyseleppäs sieltä sellaisesta liikkeestä missä myydään uusiakin. Se on tosiaan laatukone, kyllä siihen vähän kannattaa sijoittaakin.


Meillä on siinä lihamyllykin ja perunankuorimakone. Tai kysy suorraan kodinkonekorjaamoilta, kyllä äkkiä . BOSCH MUM6N- yleiskone ja LIHAMYLLY. Tässäpä loistava lahjavinkki vaikka jouluksi! Tarjolla Boschin lähestulkoon uudenveroinen yleiskone, ollut käytössä kymmenisen kertaa.


Ikää koneella on noin vuotta, mutta on suurimman osan ajasta maannut lähinnä käyttämättömänä . OISKO JOLLAIN MYYDÄ Electrolux Assistent yleiskone. JOSSA OIS LITRAN TERÄSKULHO. Osasto: Kodin tarvikkeet. MUM- tehokas yleiskone , joka vaivaa helposti suuriakin taikinoita.


Helppo käyttää, erinomaista Bosch-laatua. Erikoissuuri sekoituskulho – loputtomasti m.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.