torstai 6. huhtikuuta 2017

Pesupallo verkkokauppa

Way of Life verkkokauppa. OMO Pikkujätin mukana tulevaa pesupalloa voi käyttää kätevästi sitkeimpien . Tuomme maahan hyvänolon tuotteita, tuotteet ovat ekologisia ja hyvinvointia parantavia. Tavoitteena puhdistunut ja tasapainoinen elämä.


Voit tehostaa hybridipesupallon tehoa lisäämällä pellettejä 3-6kk välein pesupallon käyttömäärästä riippuen.

Ainesosat: Natrium Alpha Olefiini Sulfonaatti, Natrium Metasilikaatti, Selluloosa, Polyamidihartsi. EcoBalls - pesupallo tekee pesu- ja huuhteluaineen käytöstä turhaa. PH -arvon noustessa vesimolekyylit aktivoituvat ja irroittavat vaatteista lian sekä tappavat bakteerit. Tervetuloa Ruohonjuuren verkkokauppaan ! Meiltä laadukkaimmat, luomulaatuiset superfoodit, luonnonkosmetiikkatuotteet ja lisäravinteet terveytesi tueksi. Lue Outi Pyyn kirjoittama blogipostaus pesupallon käytöstä.


Loistava valinta allergikoille ja herkkäihoisille! Uuden valmistusteknologian ansiosta edellisiä pesupalloja kestävämpi rakenne.

Bio- pesupallojen luvataan pesevän pyykin ilman pesuainetta. Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Toimivatko nämä pesupallot oikeasti luvatunlaisesti? Tuoteinfo: Käytetään vartalon pesuun suihkussa.


Kekseliäs Bioclean pesupallo jonka avulla pesutulos on verrattavissa perinteiseen pesujauheeseen. Vapauttaa pestessä pesuhiukkasia E. EcoBalls- pesupallot on äänestetty The Independent -lehdessä kymmenen parhaan vihreän kotitaloustuotteen joukkoon. Käytännölliset mitta-astiat.


Palloa voidaan käyttää jokaisessa pesussa. Lisäksi siinä on mittataulukko tarkkaan annosteluun. Huomioi pesuaineen annosteluohjeet. Laita pallo suoraan pesukoneen rumpuun ja aloita haluttu . Onko pyykinpesupallo siis se pesupallo , minne laitetaan pesuaine sisään? Käyttö: Lisää pesuaine palloon.


Sen täytteenä olevat keraamiset rakeet sisältävät luonnon mineraaleja ja vapauttavat pesun aikana negatiivisesti latautuneita ioneja. Ne irrottavat lian syvältä tekstiilikuidusta.

Pyykistä tulee puhdasta, pehmeää ja raikkaan sitruunan tuoksuista, täysin ilman kemikaaleja. Osta Pyykinpesuaineet tuotteet helposti Tokmanni- verkkokaupasta. Lumi -tuoksussa yhdistyvät sitruunalehdon kirpeys ja vuorten puhdas lumi. Pesupallo säästää aikaa ja pesuainetta.


Pyykkietikka pehmentää, raikastaa ja vähentää nukkaantumista. Pese urheiluvaatteet tehokkaasti ja turvallisesti . Säiliönpesusuuttimen tehtävänä on kohdistaa neste pestävän tilan kaikille puhdistusta tarvitseville pinnoille. Yleensä tämä tarkoittaa 360o suihkutuskuviota.


Esittelyssä ( verkkokauppa.com) on aikalailla jo kirjoitusvirheitä - se jo epäilyttää. Siellä oli jokin antibiotti puhdistaja tuoteluettelossa , todella outoa ? EcoZone EcoBalls 1pesupallo tässä toinen, olisiko tästä käyttökokemuksia ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.