torstai 20. huhtikuuta 2017

Rst allastaso

Kalla- allastaso on suunniteltu erityisesti kodinhoitotiloihin, siivouskomeroihin, apukeittiöihin, kurahuoltohuoneisiin, karjakeittiöihin ja vastaaviin tiloihin, joissa tarvitaan altaan vieressä käytännöllistä laskutilaa. Tämä on symmetrinen malli eli altaan voi asentaa joko vasemmalle tai oikealle. Allastasossa ei ole hanareikää.


Näytä kaikki vaihtoehdot. Franken tyylikkäillä ja toimivilla terästuotteilla saat rakennettua näyttäviä kokonaisuuksia, jotka ovat käytännöllisiä ja kovaa kulutusta kestäviä.

Franke- konserni on maailman suurin pesupöytä- ja allasvalmistaja. Seinäallas Kalla- allastasoSopii erityis. RST-kansilevy mm ja alustukilevynä puristeliimattu tai mm havuvaneri.


Tarpeen vaatiessa voidaan myös käyttää sähkösinkittyä tai ruostumatonta alustukilevyä. Asiakkaan mittojen mukaan valmistettavista rst -tasoista löytyy rajaton määrä valinnanmahdollisuuksia. Tuotevalikoimastamme löytyvät eri kokoiset seinäaltaat moneen tarkoitukseen. Laaja valikoima erityyppisiä altaita mahdollistaa oikean ja sopivan tuotteen valinnan kaikkiin keittiöihin.


Ruostumaton teräs Klassisen ajaton ruostumaton teräs on yhdistettävissä jokaiseen keittiöön.

Blanco SteelArt mallisto . RST - LAVUAARI UPOTETTAVA MALLI. Verkkokaupan varastossa : 100. Pesuallaspöytä TPAP RST (O tai V). Toimitusaika-arvio : - ark. Saumaton kokonaisuus syntyy tyylikkään keittiöhanan avulla, joka antaa viimeisen silauksen keittiön kokonaisilmeeseen.


Voit tutustua keittiöhanojen valikoimaan täältä. Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta. ALLAS CELLO MODERN CS-1PYÖREÄ RST. Ostajan velvollisuus on huolehtia, että putki ja viemärityöt jäävät kiinteistölle kelpaavaan kuntoon.


Oikea- tai vasenkätisenä (kuvassa oikea), rst -tukikaiteella. Altaan etureunassa tippareunus sekä korotettu taka- ja sivureunus. Rakennustarvikkeet ja työkalut.


Puristuskuulasulkuventiili 10x16(2kpl). Vesilukon liitosyhde peitelevyllä, valk. Sekoitin(apk-venttiilillä). Keittiöaltaat, hanat ja tarvikkeet saat edullisesti Bauhausista.

Nopeat ja luotettavat toimitukset. TAI Rst - allastaso , ei sisälly putkiurakkaan. Putkiurakoitsija hankkii ja asentaa seuraavat: - Oras Safira keittiöhana ORAS Safira.


Kv-ja Iv-kytkentäjohdot seinän sisällä muovia. Kulmaliitinpari suluin ja peitelaipoin. Sihti, vesilukko pohjaventtiileinja sileä. BÄNDIVARUSTUS h=7h=7h=7h=7h=7h=720.


Kromatusta messingistä valmistettu, allastasoon asennettava saippua- annostelija, 5ml tilavuudella. Annostelijan kokonaiskorkeus säiliön kanssa on 3mm (mm tason päällä) ja varren ulottuvuus on mm. Roska-astia tason alle, litraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.