tiistai 18. huhtikuuta 2017

Vallox ktx 500 hinta

Vallox KTX 5on kerrostalon yhteispoistojärjestelmään asennettava liesikupu, jossa 1mm:n kanavaliitäntä, konepestävä rasvasuodatin sekä tehokas valaisin. Yhteispoistojärjestelmissä liesikupu toimii lieden kohdepoisto- ja keittiön. Kerrostalon yhteis-poistojärjestelmään asennettava liesikupu liukulasilla.


Kanavaliitintä 1mm, rasvasuodatin ja tehokas valo. KTX -liesikupu on suunniteltu erityisesti kerrostalojen . Vertaa hintoja ja tilaa heti.

Vallox Liesikuvut ja tuulettimet ja paljon muuta tarpeellista rakentamiseen ja remontointiin löydät edullisemmin Talotarvike. Tutustu ja tilaa netistä! Vallox Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi sisäilmateknologiatuotteita.


Yrityksen päämäärä on korkeatasoisen osaamisensa avulla luoda edellytys ihmisten hyvinvoinnille. Yrityksen liiketoiminta-alueet ovat lämmöntalteenottolaitteet, huippuimurit sekä liesi. Liesikupu toimii asunnossa liedenkohdepoisto- ja keittiön yleispoistoventtiilinä.


X-Line kerrostalokupu KTX 5, valkoinen. Talotuuletin vallox ttx- 500. Myyntihinta ilman ALV: 16€.

Vallox ilmanvaihtokone Mv 11 LVI ja putket, Rakennustarvikkeet ja työkalut, Savitaipale, Tori. Panasonic CS-NZ9SKE HEAT PUMP INDOOR UNIT Panasonic CU- NZ9SKE HEAT PUMP OUTDOOR UNIT. Liitetään kerrostalon yhteispoistojärjestelmään.


Vallox liesituulettimet ja kuvut edullisesti kodin rakentajille ja remontoijille kotiin toimitettuina. Liesikuvussa ei ole omaa puhallinta, vaan se liitetään yhteispoistojärjestelmään. Katso tarkat mitat kuvasta. Säädinkupumallisto on suunniteltu kärynpoiston lisäksi asuntokohtaisen ilmanvaihdon tai huippuimurin ohjaukseen.


VALLOX LIESIKUPU PTX X-LINE 5VALKOINEN. KTX Slim-Line 6valkoinen. PTX -liesikupu sopii omakoti- ja rivitaloihin.


Kuvun kärynsieppauskyky ylittää kaikki pohjoismaiset liesikuvulle asetetut normit. Omakotitalo- ja rivitalojen huoneistokohtaiseen ilmanvaihdon säätöön liesikupu liukulasilla. Sopii huippuimurin ohjaukseen. PTXP 5on 5mm leveä malli,.


Näytä kaikki vaihtoehdot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.