keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Euroopan kartta pääkaupungit

Euroopan kartta pääkaupungit

Eurooppa : Pääkaupungit - Karttavisapelit: Seterra on ilmainen karttavisapeli, joka opettaa maita, kaupunkeja ja muita maantieteellisiä paikkoja kaikkialla maailmassa. Start studying Euroopan valtiot ja niiden pääkaupungit. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools.


Helppokäyttöinen suomenkielinen Euroopan kartta. Näe Eurooppa myös satelliittikuvina. Takaisin Perunakellari Seuraava sivu. Yhdistä valtio ja sen pääkaupunki. Paina lopuksi Tarkista.


Harjoita aivojasi Eurooppa -aiheisilla viihdyttävillä visailuilla: Euroopan pääkaupungit. Luokka: Euroopan pääkaupungit. Loikkaa: valikkoon, hakuun. media Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Euroopan pääkaupungit.


Euroopan kartta pääkaupungit

Tutki maan sijaintia (etelä, pohjoinen, itä, länsi) ja kokoa. Etsi maan pääkaupunki (tähtimerkki auttaa), merkkaa pääkaupunki numerotäplällä. Jos maan tai pääkaupungin nimi ei ole suomeksi tunnistettava, niin lisää tekstilaatikko ja kirjoita siihen suomenkielinen nimi.


Valittavana ovat myös pelit Saksan osavaltioista ja Ison-Britannian suurimasta kaupungista. Jos kerran joku haluaa opiskella valtiot ja pääkaupungit SUOMENKIELISILLÄ nimillä, niin turha tulla jurputtamaan, että kyllä ne nyt englanninkielisistäkin oppii ja mussutimussuti. Nyt oli kyse suomenkielisestä kartasta , joten turhaan linkkailet englanninkielistä karttaa.


Jokainen on yksilö opiskelijana ja englannikieliset . Sivujen kokonaismäärä luokassa on 8. Tämä on lista kansallisista pääkaupungeista valtioiden nimien aakkosjärjestyksen. Justin Timberlake Euroopan -kiertueelle kesällä – mutta ei Suomeen. Euroopan maiden pääkaupungit - Maantieto - Älypää Yhteisövisat.


Koeajo paljasti ongelman, asiakas joutui maksamaan autoliikkeelle. Jos haluat nukkua hyvin, valitse hiilihydraatit fiksusti – näin syömäsi ruoka voi vaikuttaa uneen. Se pitää täyttää maiden nimillä, pääkaupungit myös. Tyttö alkoi kirjoittaa omaan karttaansa. Aisha pyöritti kynää kädessään.


Euroopan kartta pääkaupungit

Kartasta löydät myös jäsenvaltioiden, ehdokasmaiden ja mahdollisten ehdokasmaiden lipun, pinta-alan, asukasluvun sekä pääkaupungin. Sovellus on käännetty suomeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.