maanantai 12. maaliskuuta 2018

Euroopan kartta välimatkat

Reittihaku auttaa sinua löytämään reitit maittain. Se on helppokäyttöinen ja toimii tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella. Voit myös tulostaa ohjeet. Laske etäisyydet maailmanlaajuisesti: suora linja, aikaero, reitinlaskenta, ajoaika , reittitiedot.


Autolla, junalla, laivalla tai lentokoneella.

Fonecta Kartat ovat Suomen nopeiten päivittyvät kartat. Löytyisikö netistä käyttökelpoista välimatkataulukkoa Euroopasta ? Olisin kiitollinen osoitteesta tai linkistä! Reitti hukassa, maa tuntematon, tie outo? Kokosimme parhaat kotimaan ja ulkomaan ilmaiset karttalinkit matkasi selvennykseksi. Printtaa tarvittavat kartat matkalle mukaan, niin matkasi helpottuu.


Myös monipuolinen reittiopas. Helppokäyttöiset suomenkieliset ajo-ohjeet ja reitit.

Löydä määränpääsi helposti. Suunnittele oma reittisi helppokäyttöisellä reittioppaalla ja tee reittihaku. Hanki ajo-ohjeet määränpäähäsi luotettavasti ja nopeasti. Ollaan ystävän kanssa lähdössä ensi kesänä reilaamaan ja suunnitelmiakin alettiin tekemään vaikka ne varmaan kaatuu heti ensimmäisessä paikassa :) Tuli mieleen, että onko olemassa mitään eurooppa karttaa netissä josta vois laskee kilometrikertymiä? Tämä helpottaisi jonkin verran.


Mittaa etäisyys kaupungista tai kunnasta toiseen. Näet etäisyyden kartalla sekä linnuntietä, että tietä pitkin mitattuna ajoreitteineen. Kirjoita kunta ja katuosoite, saat kartan , josta näkyy kohde talon tarkkuudella.


Palvelu antaa myös ajo-ohjeen ja kertoo, mitä palveluita reitin varrella on. Hakee myös muiden Euroopan maiden osoitteita ja reittejä. Eurooppa on paikka, johon mahtuu pientenkin välimatkojen päähän paljon koettavaa. Tällä sivulla on ainutlaatuista nähtävyyttä, joita et voi ohittaa.


Joustavalla Interrail-kortilla teet lyhyemmän tai pidemmän matkan ja käyt juuri siellä missä haluat. Automatkailu Euroopassa on monellakin tavalla varteenotettava matkustusvaihtoehto. Välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä, EU :n ja Schengenin ansiosta maiden rajojen ylittäminen käy lähes huomaamatta ja tiestö on pääsääntöisesti hyväkuntoista. Ajettiin kesälomallamme luoteis-Saksasta .

Kerholaisia voi työn alkuun pyytää piirtämään ulkomuististaan sekä Euroopan kartan että koko maailman kartan. Näitä voi vertailla keskenään ja tutkia esim. Koska Maan pinta on pallomainen, ei sitä voi levittää suoraan tasoksi tai kuvata tasopinnalla ilman, että joko välimatkat , pinta-‐alat, muodot tai. Klikkaa lähtöpaikkaa hiiren kakkospainikkeella.


Luo mitattava reitti klikkaamalla haluamaasi kohtaa kartalla. Lisää toinen piste klikkaamalla mitä tahansa kohtaa kartalla. Kokonaisetäisyys näkyy alareunassa maileina . Ajoaikalaskuri laskee välimatkan, ajoajan ja näyttää suositeltavan reitin kartalla kahden eri osoitteen tai paikan välillä. Vaihtoehtoinen ajoreitti voi olla nopein tie perille jos liikenne on ruuhkainen pääreitillä. Suositeltava reitti ja ajoaika paikasta paikkaan.


Saat lisätietoja joukkueista klikkaamalla kartalla näkyviä ikoneita. Moskovan alueen joukkueiden tiedot saat näkyville tarkentamalla. Itä- Euroopan kiekkoliiga KHL alkoi keskiviikkona. Maailman toiseksi suurimman liigan joukkueessa pelaa tulevalla . Islanti on Euroopan läntisin maa, saarivaltio Amerikan ja Euroopan mannerlaattojen rajalla. Se on samaan aikaan sekä tuttu Pohjoismaa että vieras,.


Islannin-kierros: 1–2–3–4–5–6–7–8. Niiden ainoiden kylien välillä on pitkät välimatkat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.