perjantai 9. maaliskuuta 2018

Kärcher sc 4 kokemuksia

Onko kenelläkään kokemusta hyvästä tai huonosta merkistä? Letku on lohkeillut, mutta . Kun puhdistimen ottaa käyttöön, on myös tärkeää valita sopiva suutin ja siihen liina tai harja puhdistettavan kohteen mukaan. Listasimme muutaman vaihtoehdon.


Pikaisella haulla en löytänyt mitään höyrypesureista.

Kysynkin nyt minkälaisia kokemuksia kuluttajahintaisista, alle 200e, teillä on ko kapistuksista. Tänään pitäisi mennä sellainen ostamaan, ennen kaikkea kylpyhuoneen ja saunan puhdistusta varten. Prestige User ( ,9K mainepistettä).


Ryhmä: Jäsenet Viestit: 7 Vierailut: 5. Työ oli kyllä hidasta, mutta lika kyllä irtosi hyvin. Tuotetiedoissa on, että ikkunakuivain tulee mukana, eli yhdellä vedollako puhdasta ja kuivaa? Höyrypuhdistimien omistajia?


Tietääkö joku kärcherin höyrypuhdistimesta.

Kärcher -höyrypuhdistin, kokemuksia 8. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Koti ja rakentaminen › Asunnot ja asuminen › Siivous Välimuistissa Samankaltaisia 10. Ei ole imevä,mutta todella tehokas ja hyvä. Pesin eilen kylppärin ja saunan ja lähti kaakelin saumatkin niin puhtaaksi.


Tänään pesin nokeentuneen valkoisen takkani ja hyvin toimi siinäkin asiassa. Home-tek Robotti Pingviini, 45€. Tarkoituksenani ei ole ollut olla kirjoittamatta mutta siivousinnostus on vienyt minut mennessään. En olisi ikinä uskonut, että näin käy, saati että kirjoittaisin siitä mutta tässä sitä ollaan.


SC - Tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suursiivoukseen. Kaksi säiliötä ja pikatäyttö mahdollistavat pitkät käyttöjaksot ilman turhia keskeytyksiä. Videokameran takana hääräsi herra Longfiel samalla kun minä sekoilin laitteen kanssa. Nautinnollista videohetkeä!


Antakaa armoa, tämä on tosiaan . Mikä näistä olisi paras ihan perus siivoukseen? Lyhyin lämpiämisaika ja sisältää samat lisävarusteet kuin SC4.

Siivouskaapissa se vie kohtuullisen ison tilan. Testasin pesuria ikkunoiden, kylpyhuoneiden, peiliovien, laattalattioiden ja kasvihuoneen lasiseinien pesemiseen. SC on aktiivisen käyttäjän tehopuhdistin monipuolisilla ominaisuuksilla.


Laitteessa on kaksiportainen höyrysuihkun voimakkuuden säätö, käytännölliset säilytyspaikat varusteille ja nivelletty Comfort-lattiasuutin, joka kohentaa käyttömukavuutta ja puhdistustulosta lattioita puhdistettaessa. Suuttimen kekseliään rakenteen . Nahkaverhoiluihin en lähtisi kokeilemaan mut muuten hyvä kokemus ainakin auton pesusta. Pölynimurit - Gigantista laajin valikoima imureita parhaaseen hintaan.


HUOItse hyödyn tästä vain kokemuksen ! Tänään aloitin pesurin koeajon ja kerron tästä myöhemmin täällä blogissa lisää. Kunhan saan kokemusta enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.