keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Mittakannu 5l

Matkahuolto, lähellä-paketti 90€. Posti kotiinkuljetuksella 140€. Nouto tavaratalosta kanta- asiakkaille €. Toimituskulut alkaen 90€.


Varustettu mitta -asteikolla halkaisija 19cm korkeus 24cm materiaali polypropeeni.

Kyljessä Litra ja Ml mitoitus. Prima mittakannu 5LÖljyä ja pakkasta kestävä mittakannu. Materiaalina polyetyleeni. KAATOKANNU 5L KAATONOKALLA13. PX0Saatavilla verkkokaupasta.


Asiantunteva palvelu ja sujuva toimitus meiltä. Hygieenisillä rst mitta -astioilla ja - kannuilla helpotat ruoanlaittoa ja mittaat raaka-aineet tarkasti. Mittakannu 5l , valkoinen.

Sekä litra- että qt - asteikko. Kansi, kaatoputki ja kaatoputken tulppa. Nesteitä pystyy säilyttämään pitkiäkin aikoja kannussa, niin ettei kannuun pääse epäpuhtauksia kannen ja tulpan ansiosta. Murtumisenkestävä ja tukeva. Hinta: 30€ Veroton: 69€.


Moderni mittakannu , jonka selkeä mitta -asteikko sekä läpinäkyvyys tekevät mittaamisesta helppoa. Hyvä kaatonokka, joka ei sotke. AJ Vintage ABC - mittakuppi dl.


Storage Jar -säilytyspurkki ja mitta -astia l. Mitat : 1x 1x cm. Curver mittakannu on erityisesti tarkoitettu vatkainkäyttöön. Kannussa on avattava kansi, roiskesuojan, mitta -asteikko, kaatonokka.


Kannella kolme asentoa suljettu, auka ja siivilä. Pohjassa luistonesto rengas. Keskusvarastolla, 1-arkipäivää. Muovinen mittakannu esim. Lähetys päivässäTuotetta tukussa yli kpl.

Oikeilla tarvikkeilla leivonta sujuu vaivattomasti! Huippulaadukkaat ja edulliset leivontavälineet saat Hong Kongista. Curver- mittakannu on tarkoitettu erityisesti vatkainkäyttöön. Kahvallinen vahvasta muovista (PP) valmistettu mittakannu kaatonokalla.


Sopii käytettäväksi öljyn ja kemikaalien kanssa. KitchenTime verkkokaupasta löydät mitta -astiat ja mittalusikat hyvään hintaan kätevästi ja edullisesti. Kaikki myymämme brändit löydät vasemmassa reunassa olevassa valikosta.


Kökskungen mittakannu l. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote. Valitse koko nähdäksesi myymäläsaatavuus. Tarkista myymäläsaatavuus. Lisää toivelistalle Lisää vertailuun.


Arabia 1Lit mittakannu. Osta verkossa Sledstore - Suomen viilein kelkkakauppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.