tiistai 13. maaliskuuta 2018

Paras ilmankostutin 2014

Paras ilmankostutin 2014

FI: stä paras ilmankostutin vertailet tuotteita kätevästi. Ilmankostutin tuo apua tilapäiseen huoneilman kuivuuteen. Suositeltava ilmankosteus on lämmityskaudella -. Sopiva ilmankosteus on tärkeintä makuuhuoneessa, jossa vietämme noin kolmasosan ajastamme. Hyvä ilmankostutin on hygieeninen, helppokäyttöinen, riittävän tehokas ja hiljainen. Jokaisessa makuuhuoneessa tulisi kuivana talviaikana olla oma ilmankostutin.


Pölynimuriyhtiö perustaa oman korkeakoulukampuksen. Oikea talvi on vihdoin saapunut Etelä-Suomeenkin ja ulkona paukkuu pakkanen. Se tarkoittaa sitä, että asuntoja lämmitetään usein reippaastikin, ja sisäilma on helposti kuivaa.


Monen suomalaiskodin ratkaisu talvisen kuivaan sisäilmaan on nurkassa suhiseva ilmankostutin. Ehkä parasta laitteessa on sen tavallaan täysin hiljainen, mutta samalla lempeästi ja aavistuksenomaisen vaimeasti pulputtava ääni. Olen nukahtanut viime öinä todella nopeasti, koska kostuttimesta kumpuava ambient-ääni rentouttaa minut niin täysin. Kasvoille hentona ja pehmeän viileänä tippuva . Meilläkin ollaan astmasia ja allergisia.


Kysy ihmeessä neuvoja astma ja allergialiitosta(vaikkapa helistä). Parasta on tosiaan laittaa vaikkapa pyyhkeitä pattereiden päälle(jos sellaisia on) tai sitten kuivatella raikkaita pyykkejä( vaikkapa jo pihalla käyneitä) sisällä. Viimeksi mainittu auttaa meillä!


Olen joskus lukenut, että on ilmankostutin , joka ei tuota vesihöyryä. Onko kokemusta sellaisesta? Tämä tuote mulla oli juuri mielessäni, mutta etsin sitä sanalla ilmankostutin , en tajunnut, että se on kuivahöyrystin. Ihan vaan nopea tsekkaus . Talvisempaa säätä viimein luvassa, mikä on lähes kaikin puolin toivottavaa, mutta haittapuolena tulee tämä sisäilmaongelma, kuivuus.


Nykyisessä asunnossani ilma on oikeasti ongelmaksi asti kuivaa. Jo joulukuun muutaman päivän pikkupakkasilla ilmankosteus meni pahimmillaan noin prosenttiin. Pisaroiva ilmankostutin kostuttaa ilmaa pisaroimalla veden esimerkiksi pyörivän kiekon tai ultraäänen avulla huoneilmaan.


Tehokas ja useilla toiminnoilla varustettu ilmankostutin vaativampaankin käyttöön. Laite toimii ultraäänitoiminnolla. Kosteusprosentin säätö välille - 70. Automaatti-toiminto, jolloin laite automaattisesti säätää kosteudentuottoa saavutaakseen prosentin ihanteellisen tason huoneessa. Höyrystävä ilmankostutin on ilmankostutintyypeistä paras , koska siinä vesi kuumennetaan eli vesi on hygienisintä.


Paras ilmankostutin 2014

Jutun ilmestyttyä helsinkiläinen Mikko Pyhälä otti yhteyttä ja kertoi kaipaavansa keraamisia ilmankostuttimia. Niitä käytettiin yleisesti hänen lapsuudessaan ja nuoruudessaan. Enpä tiedä löytyykö aloittajan kysymää mallia mistään, mutta ilmankostuttimeksi valitsin höyrystävän mallin. On erittäin tärkeää että ilmankostutin pidetään puhtaana.


Kannattaa muuten hankkia kosteusmittarikin ja kostuttaa vain silloin kun se on todella tarpeen. Ostamalla Ufoxin tuet suomalaista työtä ja saat rahallesi parasta vastinetta. LWkostuttaa ja puhdistaa pienen huoneen.


Paras ilmankostutin 2014

ILMANKOSTUTIN STADLER FORM OSKARErittäin tyylikäs ilmankostutin uutuus! Oskar ilmankostuttimen hygrostaatti pitää huoneen ilmankosteuden hyvänä, samalla kun virrankulutus pysyy minimissään. Veden huvettua Oskar sammuttaa itsensä.


Käytännössä äänetön ja huomaa. Tiede ja teknologia › Kodintekniikka › Kodinkoneet Välimuistissa Samankaltaisia 19. UFOX on perinteinen höyrystävä.


Paras ilmankostutin 2014

Muita kokeilin mutta kyllä tämä on paras ! Wilfa hajoaa parissa vudessa, ei kannata ostaa. Moi Muksujen pahan köhän takia raahasin Ufoxin kostuttamaan yläkerran pienen makuuhuoneen ilmaa. Kaksi viikkoa laitetta joutui käyttämään, jolloin huoneen ilmankosteus oli öisin hyvin suuri.


Välillä, laitteen unohduttua päälle, sain aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.