tiistai 6. maaliskuuta 2018

Seinämaali valkoinen

Toteuta nyt maalaushaaveesi! K-Raudasta saat laadukkaat seinämaalit eri kiiltoasteissa. Tutustu K-Rauta-kaupoissa ja verkkokaupassa! REMONTTI-ÄSSÄ SISÄMAALI 9L A VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ.


Saatavilla verkkokaupassa.

PROF MAALARINVALKOINEN REMONTTIMAALI 18L. SISÄ SEINÄMAALI 9L A VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ. PROF SEINÄMAALI 9L PMVALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ. Siksi valkoisen sävyn valinta voi tuntua hankalalta.


Tässä Tikkurilan värisuunnittelijan vinkit sen oikean valkoisen valintaan. Vesipohjainen, kestävä laatumaali sisäseinien maalaukseen. Pesunkestävä ja hyvin peittävä maali , sopii tapetin, lasikuitukankaan, rappauksen, betonin ja kipsilevyjen maalaukseen kuivissa tiloissa.


Soveltuu hyvin normaalisti kuluviin kotiympäristöihin.

Värimyllyn Maalarin Remonttimaali on laadukas valkoinen sisäkattojen ja - seinien pintamaali. Pesunkestävällä remonttimaalilla maalaaminen on helppoa, sillä maali on vesiohenteinen ja riittoisa. Maalipurkin koko on litraa. Voidaan käyttää sekä aikaisemmin maalatuille että käsittelemättömille pinnoille. Kiiltoluokka ja sävy valkoinen.


Byggmax - osta laadukkaita rakennustuotteita järkevään hintaan kategoriasta Sisämaalit. Ominaisuudet: Käyttö: betoniseinät, puu-ja rakennuslevypinnat, . Tarkoitus maalata kaksion kiviseinät ja kunnostaa vanhat ovet, listat ym pinnat. Hakusessa hyvä ns kirkkaanvalkoinen seinämaali , jolla voi vetää kiviseinät,jalkalistat ym vitivalkoisiksi. Erittäin kestävä ja joustava, puolikiiltävä maali ikkunoiden ja ovien maalaukseen sisällä ja ulkona. Unica Akva - täsmätuote ikkunoihin ja oviin.


Myös lasitettujen parvekkeiden paneeliseiniin. Nimen juuret juontavat vielä siitä ajasta, kun maalareilla oli usein itse sekoitetut valkoisen sävyt ja maali sävytettiin edullisilla väripigmenteillä kuten okralla ja nokimustalla. Maalarinvalkoinen syntyi tarpeesta luoda helpommin lähestyttävä maalisävy kirkkaan valkoisen tilalle.


Vesiohenteinen himmeä disperiomaali. Tuote on ostettavissa verkkokaupassa Toimitusaika .

Haluan valkoiset seinät, mutta olen ihan hukassa näiden sävytettyjen maalien kanssa. En osaa kuvitella miltä koko seinä näyttäisi kun mallina on pieni värineliö. Kaipaisin siis neuvoja siitä, miltä esim. Etusivu Rakentaminen MAALIT JA KEMIKAALIT Sisämaalit.


Ilves seinämaali maalarinvalkoinen 7l. Seinämaaliksi valitsin kultaisen keskitien, eli Tikkurilan Paperin (F497), joka sopii parhaiten useimpiin meidän valkoisiin kalusteisiin ja kotona oleviin asioihin. Halusin maalin olevan raikkaan valkoinen , muttei liian sinertävä tai harmaa. Puhtaan valkoinen on kyllä sitten _tosi_ valkoinen. Maalarinvalkoisella seinät usein maalataan, ja sellainen seinäkin näyttää kyllä silmälle hohtavan valkoiselta.


Lisäksi kannattaa ottaa huomioon maalin kiiltoaste, joka vaikuttaa himan maalin sävyyn ja siihen näyttääkö seinä märältä. Voisi luulla, että valkoinen on helppo valinta asunnon seinämaaliksi. Omaan kotiin mieluisimman sävyn löytää, kun ottaa huomioon muutaman perusasian.


Ensin on mietittävä, millaista yleistunnelmaa tavoitellaan, . Valkoinenhan on aina valkoinen. NTO Sisustusmaali on turvallinen ja hajuton maali , joka on helpposivelteistä, tasoittuu kauniisti, peittää hyvin ja kuivuu nopeasti. Sisustusmaali soveltuu puu-, levy- ja kiviainespintaisten sisäseinien ja -kattojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.