Jäähdytä bulgur ja käytä niin paljon kuin sillä kertaa tarvitaan. Tässä reseptissä bulgur tarjoillaan wokkivihannesten kera. Bulgur on reippaasti currylla maustettu.
Anna hautua kannen alla noin minuuttia, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä. Sekoita joukkoon couscous ja omenat.
Kypsennä kannen alla vielä 5-minuuttia. Kun bulgur ja parsa ovat valmiina, sekoita ne jauhelihan joukkoon. Mausta haluamallasi tavalla. Marokkolainen kanatabouleh. Vehnästä valmisettuun bulguriin perustuva tabouleh sopii mainiosti bilepöytään, mutta myös mukaan otettavaksi lounaaksi.
Broileri tekee salaatista täyttävämmän. Jauheliha ruskistetaan pannulla ja joukkoon lisataan maun mukaan yleensa ruokalusikallinen tai kaksi paprikapyreeta (seka tomaattipyreeta) seka hiukan .
Kana- jauheliha bulgur seos - Friika. Helppo, maukas, terveellinen ja kevyt resepti. Tätä syödään ainakin Egyptissä ja Jordaniassa.
Laitoin tämän kanat osioon vaikka jauhelihaa olenkin käyttänyt, tämän voi tehdä ilman jauhelihaa myös. Alusta taikina ja jaa se pieniksi paloiksi (n. kpl). Ruskista jauheliha ja sipulit.
Pyörittele palat pieniksi sämpylöiksi. Kauli sämpylät litteiksi (aika ohuiksi) ja nostele täytettä keskelle. Nypi rasvan joukkoon kuivat aineet. Anna taikinan vetäytyä täytteen valmistumisen ajan jääkaapissa.
Huuhtele pavut raikkaalla vedellä siivilässä. Lisää loraus kylmää vettä. Leikkaa paprika ja suolakurkku kuutioiksi. Kaada kuuma jauhelihatäyte. Kypsyy kuumassa vedessä noin kymmenessä minuutissa.
Pane päälle toinen öljytty tuorekelmu, ja painele jauheliha kaulimella läpikuultavan ohueksi levyksi.
Käsittele ja paista loppu jauheliha samalla tavoin. Laita uuni kuumenemaan 2asteeseen. Ota jauheliha huoneenlämpöön. Mittaa bulgur isoon kulhoon ja kaada kuuma vesi joukkoon. Peitä kulho kelmulla ja anna bulgurin turvota noin minuuttia.
Hienonna oregano ja ota siitä puolet sivuun ruuan viimeistelyä varten. Levitä päälle toinen öljytty muovikelmu ja litistä jauheliha kaulimella mahdollisimman ohueksi levyksi. Tee samoin lopulle jauhelihalle.
GluteenitonKasvisKevytLaktoositonMaidotonMatalahiilihydraattinenMunaton SokeritonSydänystävällinenVähälaktoosinenVegaani. Mittaa kulhoon bulgur ja mausteet. Paista nopeasti molemmin puolin. Muotoile massasta päistä kapenevaa pyörykkää. Nosta leivinpaperille uunipellille.
Viimeinen silaus jauheliha -papu-perunasosevuokaan syntyy pinnalle raastetusta juustosta, joka gratinoituu herkuksi uunin lämmössä. Himpun verran maukkaamman ja takuulla ruokaisan jauheliha -kasviskeiton saat aikaiseksi muutamalla helpolla kikalla. Papu- bulgur -mozzarellapaistos . Kibbeh on lähi-idän ruokakulttuureissa tarjottava perinteinen mausteinen lihapyörykkä.
Se on jauheliha - bulgur sekoitusta täytettynä jauhelihalla. Tässä kibbeh on muotoutunut ihanan mausteiseksi lihamurekkeeksi joka ei lisukkeita kaipaa. Seuraksi riittää vaikkapa pelkästään raikas vihersalaatti ja jogurttipohjainen kastike.
Premium kebablastuja 600g. Lämmitä kebablastuja pannulla n. Täytettyjen paprikoiden bulgurkokeilusta innostuneena halusin tehdä jotain mihin voisin jälleen käyttää bulguria. Täytettyjä paprikoita on tullut tehtyä useamman kerran, mutta tällä kertaa riisin tilalle valikoitui bulgur.
Keitä bulgur kypsäksi ohjeen mukaan. Kuumenna rkl oliiviöljyä .
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.