perjantai 20. huhtikuuta 2018

Helkama sähköpyörän akku

Aino saatavana nyt sähköisenä! Rentoon kaupinkiajeluun sopivat klassikot saavat tehonsa laadukkaasta Shimano Steps- moottorista ja akusta joista riittää virtaa jopa 125km matkalle. Varusteisiin kuuluu myös tehokas valo ja tyyliin sopiva hameverkko. Tästä ei sähköpyörä tyyllikkäämmäksi muutu!


Pyöriä mainostettiin siten, että niiden akkujen luvattiin kestvän jopa km ajoa.

SÄHKÖPYÖRÄN KÄYTTÖOHJEET. Tärkeää tietoa ennen käyttöä. Meiltä laadukkaat sähköpyörän akut parhailla takuilla.


Laadukas akku kestää pitkään ja tulee edullisemmaksi kuin usea heikkolaatuinen. Raleight Kalkhoff Flyer E-bikes KettlerDixie. Tuotetta saapuu varastoomme 15.


Moderni alumiininen city-runkoinen sähköpyörä matalalla jalannostokorkeudella sekä vääntävä etunapamoottori.

Kolme vaihdetta ja LED-valot edessä ja takana. Sähköpyörä eli e-Bike sopii jokaiselle, joka haluaa ottaa pyöräilyn hiukan kevyemmin. Pyörässä on moderni alumiininen cityrunko (cm) matalalla jalannostokorkeudella ja vääntävä etunapamoottori. Käyttäjäkokosuositus yli 1. Ajoa valaisevat kiinteät led-etu- ja takavalot.


Kuten kaikissa sähköpyörissä , runko ja keskeiset komponentit tulevat Kaukoidästä. Hetkinen, tässä ei ollut tarkoitus kertoa kohtalokkaasta kolarista, tarkoitus oli kertoa sähköpyörästä. Helkaman akku sijaitsee rungon V-putkessa. Jos itse nyt ostaisin sähköavusteista, ostaisin varmaankin samanlaisen pyörän mutta vaihtaisin akun samalla isompaan. Ostin viikko sitten sähköpyörän tarjouksesta ( XXL ) hintaa oli 5€, ja on kyllä hyvä peli, kevyt polkea jyrkimmissäkin ylämäissä ja avustustasoa valittavana,.


Turhaan niitä alkaa värkkään muutaman satasen säästöllä muunnossarjoista kun valmiitakin on saatavilla, . Sähköpyörä kannattaa ostaa pyöräliikkeestä, jolla on pitkä kokemus sähköpyörien myynnistä ja huollosta. Napamoottorillinen sähköpyörä taas on mahdollista rakentaa kevyemmäksi ja urheilullisemmaksi kuin keskimoottorinen. Sellaisen voi myös asentaa tavalliseen pyörään jälkikäteen! Sähköpyörällä voi myös ajaa kaikilla pyöräteillä toisin kuin mopoilla.


Mikä lopulta on sähköpyörän ja moottorajoneuvon ero?

Viimeistellyin ja kallein kokonaisuus. Rengaskoko: (saatavilla). Massa akun kanssa: 2kg. Akun kapasiteetti: 2Wh. Akkuteknologia kehittyy huimaavaa vauhtia ja uusia moottoreita tulee markkinoille jatkuvasti.


Polkupyöräkauppias kertoi isojen sähköalalla toimivien valmistajien olevan tulossa e-bike markkinoille, . Kolme kovaa tekivät ensimmäistä kertaa tuttavuutta sähköavusteisten polkupyörien kanssa. Testissä kiinnitettiin huomiota erityisesti pyörien käytettävyyteen sekä sähkön kanssa että ilman. Tasokas ja laadukas sähköpyörä , jonka toimin- noissa ei ole moitittavaa. Tasapainoinen ko- konaisuus ja miellyttävästi.


Kolmivaiheinen avustus, josta löytyy vaihto- ehto lähes jokaiseen käyttötilanteeseen. Akku Li-ion 5Wh, 36V, Ah. Moottori Shimano Steps 2W.


Varusteet laturi, led-valot, kävelyavustus, joustoetuhaarukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.