maanantai 23. huhtikuuta 2018

Iittala aitio hinta

Aitio on moderni seinäsäilytysratkaisu, joka voidaan asenaa seinälle pienien tavaroiden säilytyspaikaksi. Laatikon koko 3x 1x mm. Näitä pikkuhyllyjä voisi asettaa melkeenpä minne tahansa, keittiöön, eteiseen. Olemme koonneet tähän edullisesti varastomme viimeisiä tuotteita sekä verkkokaupan vaihtuvia tuote-etuja.


Alennus ei koske erikoiseriä tai Myiittala-jäsenetuja. IIKin ajan saat myös ilmaisen toimituksen ja kirkkaan Kastehelmi-kynttilälyhdyn kaikkiin yli 1€ ylittäviin ostoksiin.

Toimi nopeasti, tuotteita on saatavilla rajoitettu määrä. Verkkokaupan ja myymälöiden valikoimat voivat vaihdella. Iittala Aitio laatikoita. Etuhinnat ovat voimassa 14.


Nyt valikoima lautasia, kulhoja ja laseja: Osta maksa 4. Ostaessasi kampanjatuotetta tältä sivulta, saat edullisinta kaupan päälle. Valitse omat suosikkisi - voit yhdistellä tuotteita kuten haluat, ja saat alennuksen automaattisesti ostoskorissa. Saat edun myös aina jokaisesta seuraavasta kpl: eesta (kpl, kpl jne).

Pätsiniemeä lukevat ovat varmasti tietoisia talomme värikkäästä ja rennon retrosta fiiliksestä, joten vaikea keksiä mikä sopisi paremmin meille kuin kauniin keltainen Cecilie Manzin suunnittelema Aitio -laatikko. Löydä IITTALA - Aitio -laatikko parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. En siis voinut muuta kun käydä ostamassa sen Espoon Keskustan myymälästä, . Mä haaveilisin kaasa-sisustustakasta lasitetulle partsille. Kaavailin Aitioita alunperin kylpyhuoneen seinään, mutta pitkällisen pähkäilyn tuloksena ne ovat nyt kaunistamassa keittiön seinää. Aitiot ovat osoittautuneet oikein toimiviksi yöpöydiksi ja ne ovat myös hyvin kompaktin kokoiset.


Ostin tähden alkusyksystä . Ja Bbuddy on menny konkkaan ja se Corianista tehty oli 2€. Hauskat Aitio -koukut ovat myös kiva lisä hyllyihin. Koukkuja tulee paketissa kolme kappaletta, sininen, violetti ja oma suosikkini keltainen.


Yhden koukkupaketin hinta on 90. Toki jos haluaa jotain harvinaisempaa sarjaa, mitä ei saa joka marketista noista kannattaa ostaa, muuten voi jättää . See what people are saying and join the conversation. Alla Junetin valmistama ja Marjut Nousiaisen suunnittelema Kurkistus-puolapuu ( valmistettu Suomessa), sillä hintaa on 2euroa. Alimmassa kuvassa on myös kotimaisen valmistajan Verso Designin TIKAS-puolapuu, 14e.


Herkuttelun päätteeksi brunssilla julistettiin kaksi kuvaa, jotka Aition suunnitellut tanskalainen muotoilija Cecilie Manz oli . Kuten jo todettua, vanha kylpyamme tulee . Veteen heitetyn kiven synnyttämät renkaat inspiroivat palkittua muotoilua, joka tuntuu tuoreelta vielä yli vuotta myöhemmin.

Aino Aalto suunnitteli lmyös rakennuksia, sisustuksia, huonekaluja ja tekstiilejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.