tiistai 17. huhtikuuta 2018

Makeat leivonnaiset

Ihanimmat kakut, leivokset, pikkuleivät ja muut makeat leivonnaiset. Näillä resepteillä leivot kahvipöydän parhaat herkut. Reseptit Välimuistissa Samankaltaisia Pullaa, kuivakakkua ja täytekakkuja – näin leivot parhaat makeat leivonnaiset ! Myllyn Parhaan resepteillä ja tuotteilla onnistut leipomaan kahvipöydän parhaat herkut.


Mikä olisikaan kahvin tai teen kanssa herkullisempaa kuin kunnon pulla tai pala tuoretta kuivakakkua?

Tai olisiko taas aika leipoa itse täytekakku . Arlan reseptisivuilta löydät maistuvimmat makeat leivonnaiset arkeen ja juhlaan. Resepteistämme löytyy jokaiselle jauhopeukalolle sopivia ohjeita, tule tutustumaan! Muut makeat leivonnaiset. Makeat leivonnaiset maistuvat aina!


Leivo kääretorttu, muffinssit, browniet ja ihanat leivokset resepteillämme. Lue myös vinkit munkkien paistamiseen. Ihanat täytekakut ja makeat leivonnaiset ovat kevään ja kesän juhlien parasta antia!

Tutustu resepteihimme ja lue lisää vinkkejä kakkujen ja makeiden herkkujen leivontaan. Pikkupullat sopivat loistavasti laskiaispulliksi. Fazer Cafés avasi heinäkuun . Päärynästruudeli, päärynä-sinihomejuustopiirakka ja muuta makeaa leivonnaista.


Mantelit, kaneli, inkivääri ja sitruuna ovat päärynän mainioita makupareja, mutta sointuupa hedelmä hyvin myös sinihomejuuston sekä puolukoiden kumppaniksi. Gluteenittomat mokkapalat. Sunnuntaina on taas se aika vuodesta, kun isää onnitellaan kakulla. Eikä millä tahansa leivonnaisella , vaan mukiin paistetulla rennolla minikakulla. Blogi: Kokeile pirteitä sitruunadonitseja ja katso viisi muuta vappuherkkua.


Viimeistele donitsit värikkäillä tomusokerikuorrutteilla tai maukkaalla . Kurpitsa on vain niin monipuolinen aines, että siitä saa helposti kaikenlaista maukasta suolaista ja makeaa. Nämä mehevät muffinit käyvät vaikka aamiaiseksi tai iltapäiväkahvin kera. Juhlavaa syötävää leivonnaisista saa, kun ne kuorruttaa tuorejuustokuorrutteella tai ihan vain pelkällä kermavaahdolla. Leivo ohjeillamme perinteinen porkkanakakku tai raikas sitruunapiirakka! Ainekset: kpl Kultamuna kananmunaa dl sokeria dl vehnäjauhoja tl ruokasoodaa tl leivinjauhetta tl kanelia tl vanilliinisokeria.


Pelkäsin kaamosajan saapumista jo etukäteen mutta kumma kyllä, juuri nyt päivän lyheneminen ei minua huoleta.

Kylmä sää saa sormet ja varpaat kipristelemään mutta inspiroi samalla puuhailemaan lämpimän hellan ääressä. Leipominen on oma vastalääkkeeni talviangstiin. Samoin mausteiset ja makeat maut.


Täältä löydät ihania makeiden leivonnaisten ja piirakoiden reseptejä sekä ideoita juhliisi! Tilaa lehti Digilehti Uutiskirje. Homejuusto-päärynäpiirakat. Kanelimuffini tuorejuustohatulla. Puolukka-valkosuklaakakku.


Pähkinäinen bataattipiiras. Laskiaispullasesonki on jo kuumimmillaan, tänä vuonna laskiaissunnuntai on 11. En oikein osaa päättää, että kummasta tykkäisin enemmän – mantelimassalla vai vadelmahillolla täytetystä laskiaispullasta, joten päätin tänä vuonna skipata kummankin täytevaihtoehdon ja tehdä jotain ihan uutta ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.