maanantai 16. huhtikuuta 2018

Siro 7 tuoteseloste

Siro 7 tuoteseloste

Siro on vesiohenteinen himmeä dispersiomaali sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Siro on kustannustehokas maali, joka on kehitetty erityisesti ammattimaalareiden toiveita kuunnellen. Tuote soveltuu sisäseiniin Tuote soveltuu sisäkattoon Tuote on vesiohenteinen.


Siro 7 tuoteseloste

Tuotteen riittoisuus karkealla pinnalla. Betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy ja puukuitulevypinnoille ensi- ja huoltomaalaukseen käyttöohjeen mukaan. Entistäkin parempi koostumus. Siro – kustannustehokas katto- ja pohjamaali.


Siro on vesiohenteinen, täyshimmeä dispersiopohjainen pohja- ja kattomaali sisäseinien ja -kattojen maalaamiseen. Siro soveltuu niin betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy- kuin puukuitulevypintojen maalaukseen käyttöohjeen mukaan. Eurodecor Seinämaali on vesiohenteinen himmeä puhdistusta kestävä akrylaattimaali kuivien sisätilojen maalaukseen.


Siro 7 tuoteseloste

V -, 11V -, 12V - ja 13V -sarja. Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella. Maali on helposti telattava ja hinta–laatu-suhteeltaan erinomainen. Tikkurilan Siro on täyshimmeä, ammattimaiseen käyttöön soveltuva pohja- ja sisäkattomaali. Vesiohenteinen Siro soveltuu pohjamaalaukseen ja kattojen maalaukseen kuivissa.


LTU-Urakointi Oy:n kokonaisvaltainen laatu syntyy tuotevalinnoista. Käyttämämme sisämaalit, ulkomaalit ja tasoitteet sekä käyttöturvallisuustiedotteet. Tikkurilan Ykköspohja on M1-luokiteltu vesiohenteinen pohja- ja kattomaali kuiviin sisätiloihin. Ykköspohja soveltuu sisämaalaukseen, betoni-, rappaus-, tasoite- tiili- ja pahvipintojen sekä lastu-, kipsilevy- ja puukuitulevypintojen pohja- ja pintamaalaukseen käyttöohjeen mukaan. Tarttuu hyvin sinkittyihin . SIRO HIMMEÄ VALKOINEN AP L. Näytetään kaikki tulosta.


Lajittelu: ostetuin ensin, Lajittelu: arvostetuin ensin, Lajittelu: uusin ensin, Lajittelu: halvin ensin, Lajittelu: kallein ensin. Erityisesti himmeiden rakennusmaalien Nova 7:n ja Siro :n sivuvalossa tarkasteltuna entistä himmeämpi pinta on saanut paljon kiitosta. Himmeä Valmistajan tuoteseloste.


Helposti avattava ja moneen tarpeeseen juuri sopivan kokoinen litran astia on otettu vastaan erittäin hyvin, ja se saakin näkyvän sijan myös alkutalven ja kevään mainonnassamme, . Siro 2:lla maalatut pinnat voit huoltomaalata samantyyppisellä vesiohenteisella maalilla. Unica Akva - täsmätuote ikkunoihin ja oviin. Reiällisen varjostimen ansiosta valaisin heijastaa kauniin kuvion huoneeseen. Maaliin sekoitettuna, katso maali tuoteseloste.


Kun läppiä taivutetaan sisään- tai ulospäin, voidaan luoda persoonallinen valokuvio. Pieni ja siro valaisin on helppo sijoittaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.