keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Bosch aqt 3512 kokemuksia

Boschin uusi AQT -painepesurisarja saa pihan ja puutarhan puhdistustyöt sujumaan vaivattomasti. Alas taitettava kahva ja tukevat pyörät tekevät laitteesta helposti liikuteltavan. Kätevä in –suutinjärjestelmä, pikaliitos SDS ja integroitu varusteiden säilytys lisäävät käyttömukavuutta.


Aina eivät käyttötarpeet tue isojen ja kalliiden koneiden hankintaa. Saisiko siis pienemmällä budjetilla kotipihalleen edes kohtalaista pesutehoa?

Näyttäisi saavan, mutta toki tietyillä varauksilla. Näytä, Nilfisk, E151-PAD H Xtra 1) , 4€,. B Bosch, Kärcher ja Nilfisk. Viestit: 107: Liittynyt: Ti Joulu 09. Käyttökohteena lähinnä autonpesu.


Vosin väittää että tuo clen on noista paras, vaikka ei omakohtaista kokemusta ole. TESTASIMME NÄMÄ PAINEPESURIA: NILFISK COMPACT C120.

LATAA KOKO ARTIKKELI ja lue, mikä painepesuri menestyi testissä parhaiten. Boschin AQT -painepesurisarjalla puhdistustyöt sujuvat todella vaivattomasti ja tehokkaasti. Painepesuri erinomaisella puhdistusteholla.


Helposti käytettävä pikaliittimien ja sisäänrakennetun tarvikepitimen ansiosta. Mukana lisäksi standarditerassipesuri. Kokemuksia noista tai muista vastaavista otetaan vastaan. Kokemuksesta sanoisin että tuollaisella alle 3kw pesurilla aidan pesu onnistuu kunhan hankkii hyvät pesuaineet levän, sammaleen yms poistoon. Käytännöllinen painepesuri on oiva apu aktiivisessa kodissa.


Tutustu valikoimaan ja tilaa kylmävesipainepesurit osoitteesta Netrauta. Helposti ja vaivattomasti käytettävä painepesuri moniin eri kodin puhdistustehtäviin. Toimitus sisältää kätevän terassipesurin! Erinomainen puhdistusteho innovatiivisen 3-in-1-suuttimen ansiosta.


Kestävät pyörät ja Easy- Fold-kahva takaavat vaivattoman. Pesurin kestävät pyörät ja Easy-Fold-kahva takaavat vaivattoman liikkuvuuden ja tilaasäästävän säilytyksen varastossa. Automaattisen pysäytystoiminnon ansiosta pesuri on energiatehokas.

Tehokas ja monipuolinen painepesuri, joka sopii kaikkiin puhdistustöihin. Helppokäyttöiset pikaliittimet. Erittäin helppo käsitellä letkukelan, suurien kumisten pyörien, teleskooppivarren ja kätevien pikaliittimien ansiosta. Itseimutoiminto eli painepesuri voi ottaa veden niin vesijohtoverkosta kuin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.