tiistai 24. heinäkuuta 2018

Makita jiirisahapöytä

Näppärä kokoontaitettava sahausjalusta. Kaksi työskentelykorkeutta: korkeampi jiirisahausta ja matalampi halkaisua varten (yläpöytäsahat). Kuljetuspyörät helpottavat liikuttelua.


Makita WSTjiirisahajalusta. Saha voidaan jättää kiinni kuljetuksen ajaksi. Pitkät säädettävät materiaalituet.

Ammattikäyttöön tarkoitettu jiirisahajalusta, jonka työkorkeus on helposti säädettävissä jousimekanismin avulla. Pöytä taittuu kompaktiin kokoon ja siirtäminen käy helposti suurien pyörien ansiosta. Kevyt ja tarkka akkukäyttöinen jiirisaha, sopii erinomaisesti mm. Tehdas lupaa sahauskapasiteetiksi 46x92mm, mutta 48xmitallistettu menee poikki! Kallistus vasen ja oikea.


Toimitetaan ilman akkua ja laturia. Jättäkää meille yhteystietonne niin olemme teihin yhteydessä . Löydä AXA jiirisahapöytä parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla.

Vertaa hintoja ja tilaa heti. Pehmeä käynnistys tuo turvallisuutta työskentelyyn. Jiirisaha rakentamisen ja remontoimisen yleistarpeisiin.


Laser valaisee katkaistavan sahauslinjan tarkasti nopeuttaen työntekoa turvallisuudesta tinkimättä. Tarvittava työ- ja varastointitilan tarve on pieni. Toisekseen näyttää noita yksinkertaisilla liukuputkila ollevia sahoja olevan myös eikö niissäkin periaatteessa ole ihan samat heikkoudet? Tämä siis oma kokemus asiasta.


Pöytä-, pisto- ja puukkosahat, sekä muut sahatyökalut Bauhausista. Laaja valikoima ja huippubrändit, nopealla toimituksella. Kaksoisliukumekanismi takaa tarkan sahauksen ja.


Dolmar (17) Puuttuu: jiirisahapöytä DeWalt, Metabo vai Bosch? Työkalut ja tarvikkeet - Suomi24. On tämän alan mestari ainakin tällä hetkellä. Dewalt on kallis samoin eb. Bosch:n vehkeet yleensä työkalujen kuorma-autoja.


Köyhän ei huonoa kannata ostaa eli osta makita mutta älä silti neliliukuputki . Liukutoimintonsa ansiosta Bosch PCM 8S on mainio peli leveidenkin kappaleiden työstämiseen.

Paineilmatoiminen räikkäväänninsarja puolen tuuman karalla. TESTASIMME NÄMÄ KATKAISU- JA JIIRISIRKKELIÄ. LATAA KOKO ARTIKKELI ja lue, miten katkaisu- ja jiirisirkkelit pärjäsivät .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.