torstai 9. elokuuta 2018

Broilerin koipireisi uunissa

Pese mahdollinen marinadi kanasta pois kylmällä vedellä. Murskaa valkosipuli isoiksi paloiksi ja sullo rosmariinin kera kanan nahan alle. Paista uunissa min 2asteessa keskitasolla.


Broilerin koipireisi uunissa

Tarjoile riisin tai salaatin kera. Kanan ja kasvisten liitto paahtuu uunissa ihanan aromikkaaksi. Käy broilerin kypsyessä vaikka lenkillä tai leiki lasten kanssa. Ota kanapalat huoneenlämpöön n. Kotimaisia broilerin koipi -reisiä mehevässä marinadissa.


Ota rasia huoneenlämpöön n. Poista pakkaus ja paista uunissa kypsäksi 2°C n. Vinkki: lisää vuokaan juure. Kuinka kauan ja missä asteessa? Kannattaako laittaa paistopussiin? Pöytään vain ja nauttimaan. Vatsa kuristen ja hymy huulilla ajelin ruuhkassa kotiin.


Broilerin koipireisi uunissa

Kauppareissullaan mieheni oli napannut ison paketin broilerin koipireisiä. Maustamattomia, edullisia, koko perheen ruokaa. Seuraavaksi aloitteleva kotikokki oli aloittanut . Basilikalla ja persiljalla maustetut broilerin koipireidet ja uuniperunat valmistuvat kätevästi samassa ajassa.


Valmista koko ateria kerralla uunissa. Pakastekasviksia ei tarvitse sulattaa ennen. Appelsiinilla maustetut broilerin koipireidet uunissa. Hulauta vettä koipien päälle niin, että kaikki riisi on peitossa, ehkä vähän enemmänkin. Ihana kananrasva imeytyy riisiin, kaikki kypsyy kätevästi samassa astiassa, ei tiskiäkään!


Pitkällä kypsytyksellä koipi on paras! Marinoitu broilerin reiskoipi. Ainesosat: broilerin reisikoipi ( ), vesi, jodioitu suola, rypsiöljy, maltodekstriini, etikka, mausteet (paprika, korianteri, juustokumina, inkivääri), dekstroosi, sokeri, aromit, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), happamuudensäätöaine sitruunahappo.


Kuumenna uuni 1asteeseen. Voitele uunivuoka öljyllä ja sekoita sen pohjalle riisit, liemi ja mausteet. Ostoslista Resepti lisättiin ostoslistalle! Laita broilerin reisikoivet päälle. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo.


Leikkaa paprika ja kesäkurpitsa isoiksi paloiksi. Kiehauta vesi ja sekoita siihen kasvisliemikuutiot. Broilerin koipi -reidet voit leikata kahtia.


Levitä laakeaan uunivuokaan riisi ja paloitellut vihannekset. Jauha vihanneksille mustapippuria myllystä. Alkuperäinen kirjoittaja jaa. On vähän uunistakin kiinni. Meen uunissa on ihan punaista llun vieressä tolla asteella ja ajalla.


Broilerin koipireisi uunissa

Aina laitan 2ja reilu tunti. Uunissa kypsennetyt broilerinkoivet maistuvat sellaisinaan, salaatin, nuudelin tai riisin kanssa. Mausteiset broilerin koipi -reisipalat saavat makunsa muun muassa inkivääristä, tähtianiksesta ja chilikastikkeesta. Tarjoa mehevät broilerinkoivet riisin, nuudelin tai kasvisten kanssa. Voit myös grillata koipireidet.


Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Kuutioi vihannekset ja kuumenna oliiviöljy isossa paistinpannussa tai wokissa. Kuullota vihanneskuutiot pehmeiksi ja mausta . Edullista ja helppoa kotiruokaa, joka muhii padassa valmiiksi. Kalorit jakautuneet (E ). Siitä ei voi tulla kuin hyvää, kun laittaa tuoretta hunajaa, rosmariinia, valkosipulia ja paahtaa koipireidet uunissa mietin itsekseni.


Broilerin koipireisi uunissa

Ja kyllä, ihan upeaa kanaa tuli. Suosittelen oikeasti laittamaan itse sitä hunajaa niihin broilereihin - tulee ihan erilaista ja niiiin hyvää. Ja sitten vielä hävikkiherkkuvinkki, mitä . Paloittele kananpoika tai broileri kahdeksaan osaan.


Jos käytät valmiiksi paloiteltua lintua – esimerkiksi koipireisiä tai rintapaloja -, jaa myös ne pienemmiksi paloiksi. Viipaloi valkosipulinkynnet ja kuutioi tai raasta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.