maanantai 6. elokuuta 2018

Kuinka monta annosta kuohuviinipullosta

Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Keskustelu - monta lasia tulee yhdestä skumppapullosta? Yksi annos viiniä on cl.


Aaro, kk, harrastaa värikylpyä: ”Täältä Aaro saa monta elämystä”. Jos viinipullon on 75l niin kuinka monelle 3.

Kuinka monta lasillista saa yhdestä. Sanna menetti kohtunsa vaikeassa synnytyksessä: ”Olen vihdoin hyväksynyt sen, ettei meille tule enempää lapsia”. Kolmen lapsen ruuhkavuosi-isä Ile Uusivuori: ”Tykkäämme Marjan kanssa toisistamme yhä ihan . Väkeviä jälkiruokaviinejä tarjotaan lasillinen eli cl. Kahvin kanssa tarjotaan konjakkia, calvadosia tai likööriä cl. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.


Kaikki kentät ovat pakollisia.

Selaimesi ei tue JavaScriptia! Your browser does not support JavaScript! Mielestämme Suomalainen juomakulttuuri on yhtä fiksu kuin suomalainen itse. Jokainen vastaa omasta päästään: päätä itse kuinka sitä käytät. Elämä ilman ottamista on sallittua – toisinaan myös toivottavaa.


On noloa, jos kahvitarjoilut loppuvat kesken juhlien. Ei myöskään ole kivaa, jos kevätjuhliin tehtyjä pakasteen tukkivia täytekakkuja joutuu mussuttamaan vielä elokuussakin. Tarjottavan ruoan määrä olisikin hyvä mitoittaa sen mukaan, kuinka monta henkeä juhliin on kutsuttu. Henkilömäärän laskeminen . Laseja ei tarvitse kaataa piripintaan.


Viiniä lasi alkuruualle ja 1–lasillista pääruualle. Yhdestä kuohuviinipullosta riittää 5–hengelle. Kahvia 1–kupillista eli noin dl.


Kirjaaminen on muistelua luotettavampi keino alkoholinkäytön määrän toteami- seen. Annoskorttia voi käyttää kuka tahansa alkoholinkäyttäjä. Ja kuinka paljon juotavaa on varattava juhlaan, ettei se lopu kesken.

Suurissa juhlissa, jossa vieraita on paljon, on myös monta makua. Shamppanjatarjoilun ohessa meni myos monta tuopillista olutta, mutta koska vieraat ostivat sita itse baarista, en osaa sanoa, kuinka paljon sita meni. Kuoharia tervetuliaismaljaksi tai juomaksi alkusalaatin tai jälkiruuan kanssa? Tässä vinkit pullon avaamiseen.


Katso myös montako annosta valko- ja punaviinipullosta saa. Montako annosta saadaan litran viinipullosta , jos yksi annos on cl? TYYPILLISIÄ PALVELUALAN ONGELMIA cs.


Miehet syövät isompia annoksia kuin naiset. Jos mukana on paljon lapsia tai nuoria, menee heidän suosikkiruokaansa enemmän kuin muita ruokia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.