tiistai 7. elokuuta 2018

Seinän maalaus ideoita

Inspiroidu uusimmista maalausideoista. Ideat -osiossamme pääset tutustumaan myös suosikkibloggaajien ideoihin ja toteutuksiin Tikkurilan maaleilla. Tee valitus toisesta kuvasta.


Kotiin sisustusideoita sanalle seinän maalaus. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tuli ihan hillitön määrä asiaa, ja kukin voi napata tästä itselleen ne oleellisimmat vinkit ja ideat :).

Teknisiä maalausoppeja ei tässä jaettu, joten jos jokin juttu itse maalausprosessissa mietityttää, kehoitan kääntymään esimerkiksi Tikkurilan maalilinjan puoleen. He osaavat auttaa asiassa itseäni paremmin. Löydä ideoita remonttiasi varten upeilla sisustuskuvilla ja inspiroidu sisustustuotteistamme.


Lue lisää talon maalauksesta Muutosta -sisustusblogissa. Suorakanavan neuvotteluhuone. Kerrostalokaksion remontointi. See more ideas about Beautiful bedrooms, House beautiful and Loft. Pääsimme kokeilemaan uusia sävyjä vuokrakotiin Espoossa.


Asunnossa on suuret ikkunat ja paljon valoa, mikä on tyypillistä 60-luvulla rakennetussa talossa.

Kevätaurinko tulvi sisään astuessamme asuntoon ensi kerran. Ostin kolme kirkkaanväristä meriaiheista taulua, ja laitettuani ne seinälle , ne näyttävät jotenkin onnettomilta valkoista seinää vasten. Olisiko mitään ideaa maalata seinä toisen väriseksi?


Olohuoneen vastapään seinä on cappuccinon värinen, muuten huoneen seinät ovat valkoiset. Vinkit seinäpintojen käsittelyyn sekä ideoita uuden ilmeen saamiseksi. Kuten tässäkin kuvassa, rauhoittava fiilis tulee tapetin kuvioinnista, eivätkä seinät kaipaa enää muuta. Varsinkin vanhempaa fiilistä hakiessa voi jättää seinän yläosan tapetoimatta ja maalata sen tapettiin sopivalla maalisävyllä. Rohkean sisustajan värivalintoja.


Joskushan se on hyvä räväyttää – miksei siis vaikka makuuhuoneen seinän värissä jos ei muuten. Jos et uskalla maalata koko makkaria (kattoineen) neuvostopunaisella kuten ystäväni aikoinaan, toimii jo yhden seinän sävytys dramaattisena efektinä. Hopean kimalletta makuuhuoneessa. Kaunis seinävalaisin makuuhuoneessa. Tunnelmallinen värimaailma makuuhuoneessa.


Seinien ilmeen uudistamiseen löytyy tapa jos toinenkin. Kapea huone näyttää isommalta, kun vastakkaiset seinät maalataan vaaleilla ja viileillä väreillä. Katso Avotakan kokoamat raikkaat ideat ! Kylmät värit, kuten siniset, etääntyvät katsojasta ja avartavat tilaa.


Voit katkaista pitkän käytävän visuaalisesti maalaamalla päätyseinän tummalla tai kirkkaalla värillä. Päätyyn maalattu suuri kuvio saa käytävän .

Tikkurilan blogiyhteistyön merkeissä sain kutsun valita sävyt lastenhuoneeseen ja maalata sinne sopivan kalusteen. Lastenhuone on meillä aikaisemmin pastellisin sävyin maalattu ja halusinkin linnaan jotain samantapaista. Lattia on maalattu vanhanajan harmaalla ja muuten seinät on maalattu Tikkurilan vaahtokarkki . Keittiön seinän maalaamisen lisäksi toteutin samaan syssyyn pari pienempää maalausideaa. Olen meinannut heittää monta kertaa roskiin ikivanhan, aikoinaan kierrätyskeskuksesta löytyneen jalkalampun, mutta päätin antaa sille vielä mahdollisuuden kuparinsävyisen Taika Helmiäismaalin avulla.


Kuka haluaa nauttia kauneuden raaka koristamaan hänen olohuone, voivat valita seiniin luonnonkivi, tiili tai puu. Ensimmäistä variantti te liuskekivi, travertiini , marmori jäljitelmä pinnoitteen ja erilaisia ​​valkoinen kivi, joka . Eli seinässä tapettia, joka pitäisi suojata jollain katon maalauksen ajaksi. Tavalliset suojapaperit (pahvit ) tuskin pysyvät.


Tuli siis tehtyä väliseinää , jossa katto vähän kärsi, ja pieni fiksailu ei tunnu oikein näyttävän hyvältä, eli pitää maalata koko katto. Mutta tapetti ihan hyvässä kunnossa ja sen suojaaminen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.