torstai 15. marraskuuta 2018

Bulgur salaatti resepti

Ruokaisa talvinen salaatti syntyy bulgurista ja granaattiomenasta. Salaatti sopii hyvin myös joulupöytään tai pikkujouluihin. Saan usein kysymyksiä, mitä pientä suolaista voisi tarjoilla kastejuhlissa, syntymäpäivillä, illanistujaisissa, häissä tai rippijuhlissa.


Salaatit ovat ihania ja sopivat moneen tilanteeseen. Pasta on myös mukava pohja salaatille , mutta alkaa olla jo kovin yleinen.

Laita bulgur tai kuskus kannelliseen kulhoon, kaada joukkoon kiehuva vesi ja öljy. Peitä kannella ja anna turvota noin minuuttia. Sekoita ilmavaksi haarukalla ja anna jäähtyä.


Poista tomaateista siemenet ja kuutioi hyvin pieneksi. Kuori ja) kuutioi myös kurkku. Tällä reseptillä sinulla on mahdollisuus tehdä juuri sellainen salaatti kuin haluat.


Valitse suosikkiaineksesi ja nauti!

Rouhittu bulgur kypsyy nopeasti ja maustuu hyvin haaleana. Bulgur -suurimot valmistetaan vehnästä. Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan, valuta hyvin. Kaada bulgur kulhoon ja lisää sekaan kastike. Leikkaa sipuli silpuksi tai viipaleiksi.


Huuhtele keitetyt vehnänjyvät kylmällä vedellä ja jätä ne siivilään valumaan. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja kuutioi ne. Anna tabbouleh-salatin tekeytyä hetki kylmässä. Kuutioi kurkku, puolita kirsikkatomaatit, silppua persiljat ja mintutja kaavi granaattiomenasta siemenet.


Apetit Kotimainen Juureskuutio tai. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä. Tarkistamme ilmoittamasi sisällön. Eksoottisen maukas bulgursalaatti käy sellaisenaan ateriasta.


Se on myös erinomainen lisuke lihalle. Gluteeniton, sokeriton, kananmunaton, kasvisruoka, vegaani, maidoton.

Reseptin tekijä: Reinmaa. Hyvin valmistettu bulgur on nautinto parhaasta päästä. Mehukas ja kermainen, lähes sametinpehmeä. Tässä versiossa sen seuralaisena on paljon herkullisia vihanneksia.


Kastike: rkl (omena)viinietikkaa rkl omenatäysmehua tai vettä rkl öljyä murskattu valkosipulinkynsi tl hunajaa tl kuivattua. Marokkolainen kanatabouleh. Vehnästä valmisettuun bulguriin perustuva tabouleh sopii mainiosti bilepöytään, mutta myös mukaan otettavaksi lounaaksi.


Broileri tekee salaatista täyttävämmän. Leipäjuusto-bulgursalaatin voit tarjota lämpimänä tai jääkaappikylmänä. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Voita ei ole pakko lisätä. Kuullota palat puolipehmeiksi öljyssä pannulla.


Ruskista broilerinliha ja kypsennä pienemmällä lämmöllä. Jos käytät marinoimatonta lihaa , mausta se . Syksyllä on ihanaa nauttia metsän antimista: sienistä ja marjoista. Tämä lämmin bulgursalaatti sopii erinomaisesti pääruoaksi tai lisukkeeksi. Laitetaanpa ilmoille taas yksi hyväksi havaittu resepti. Kokkausvuorosysteemi toi taloon tämänkin herkun, kiitos vaan Reetta!


Aivan huippuhyvä ja ruokaisa bulgur - pohjainen salaatti on aika helppo tehdäkin. Paahdetaan kasviksia, keitetään bulgur , silputaan yrttejä ja sekoitetaan, siinäpä se suurin piirtein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.