torstai 14. maaliskuuta 2019

Jääkaappi naksuu

Mistä johtuu että jääkaappipakastin naksuu lähes jatkuvasti? Muutin juuri uuteen vuokra-asuntoon ja ainoa asia mikä minua on häirinnyt on se, että ai. Minulla on kaksi vuotta vanha jääkaappi joka on viime aikoina alkanut paukahtelemaan,toistuen noin tunnin välein. Se toimii muuten normaalisti,pitää. Työtehoseuraan tulee paljon palautetta kylmälaitteiden äänistä.


Uuden kylmälaitteen ääni saattaa kummastuttaa, vaikkei se olisikaan desibeleissä mitattuna erityisen kova. Laite naksuu , kuplii, paukkuu ja puhkuu, mutta on välillä myös äänetön. Moi Ei tämä nyt tänne ihan kuulu mutta kun toi meidän Whirlpool jääkaappipakastin naksuu eikä valmistaja ota mitään kantaa että korjais sen tai. Tervehdys murolaiset, Muutin pari päivää sitten uuteen asuntoon, jossa on valmiina Candy-merkkinen jääkaappi -pakastin yhdistelmä.


Jääkaappipakastin naksuu ? VIKA LÖYTYNYT JA KORJATTU: Mikä PAMAUTTAA. Uusi jääkaappi , joka ei vie yöunia 25. Lisää tuloksia kohteesta murobbs.


Pakastimen paukkuminen: vika vai ominaisuus? Yleinen keskustelu › Yleinen keskustelu Välimuistissa Samankaltaisia 19. Tässä kokemuksia jääkaapin paukahtelusta ja naksumisesta , joka johtui siis sulattuksen jälkeisestä kylmäputkien ja rakenteiden supistumisesta. Onko tässä Boschin pakastin mallissa kylmäputket näkyvillä siellä kylmätilassa . Gram kodinkoneet, onko kokemuksia?


Välimuistissa kuulin tämän naksahduksen mutta ei kuulunut jääkaapista , ihankuin mikron päältä olisi kuulunut, olin laittanut siihen seinäkellon joka tippui lattialle, eihän sellainen voi latteellaan pitää moista naksumista ? Sitten jos jatkuu niin pakko yrittää alkaa selvittelemään syytä, heräsin. Onko vaarallista - voiko jopa räjähtää? Kun olet ostamassa kylmäsäilytyslaitetta kuten jääkaappia , jääkaappi -pakastin- yhdistelmää tai pakastinta, tärkeintä on, että valitset tilavuudeltaan omia säilytystarpeitasi vastaavan.


Uudesta kylmälaitteesta voi kuulua naksumista , kuplimista, pauketta ja puhinaa, jotka eivät yleensä merkitse toimintavikaa. S7DOYI7Yv8feature=youtu. Täytyisi todeta kotipastimesta vika. Kompressori on lämmin mutta ei pyöri. Lämpörele kopressorin kyljessä naksuu.


Laite ei luonnollisesti tee jäätä, eihän sitä kai muuten tulisi mieleen tutkia. Luin netistä että yleisempiä vikoja on käynnitysrele, kapillariputki puhki tai kompressori jotenkin rikki. Lintujen nokkiminen kuulostaa paukkeelta sisällä.


Meillä kun meni jääkaappi rikki niin paukkui sitä ennen muutaman viikon. En ole aikaisemmin törmännyt tällaiseen ilmiöön. Varsinkin iltaisin kaappi alkaa paukahdella. Hyllyillä on melko vähän tavaraa, joten ei voi johtua painosta.


Markkinoiden pienimmät jääkaapit ovat käyttötilavuudeltaan vain pari- kymmentä litraa ja suurimmat lähes. Sisävarustelussa on laitekoh- taisia eroja. Asiakas voi yllättyä ikävästi sen jälkeen, kun kaupassa täydelliseltä vaikuttanut jääkaappi on asennettu ja saatu käyntiin kotioloissa. Moni AEG Santo jääkaapin omistaja on saanut huomata, että muutaman vuoden käytön jälkeen sisävalo ja ohjauspaneelin LEDit ovat alkaneet vilkkumaan. Kyseessä on tyyppivika, jonka saa takuun aikana korjautettua.


Jääkaappi naksuu

Takuun päätyttyä korjauksesta joutuu maksamaan uuden pienen jääkaapin hinnan, . Lauhdutin on valettu rakenteiden sisälle niin, että jääkaapin ja pakastimen välinen seinä kuumenee sekä sivuseinät kuumenee paljon. Maailman paskin jääkaappi = miksi tuosta tulee, jonkun HC-punkbändin nimi tai kappale mieleen ? Ylijännitteellä käyttäminen varmaan sulattaa johtimset tai lämpörele naksuu. Tärkein asia jota sinun tulee miettiä kun olet hankkimassa kaasujääkaappia on se että kuinka suuren kaasujääkaapin tarvitset – eli kuinka suuri jääkaapin tulee. Keittiö on vaarallinen paikka, varsinkin jos ajastaa kodinkoneen toimimaan ilman valvontaa. Jopa puolet kodinkonepaloista alkaa liedestä tai uunista.


Syynä on lähes aina huolimaton käyttö. Jokaiseen jääkaappiin kuuluu useampia hyllyjä, jotka voidaan asettaa eri korkeuksille työntämällä ne tarkoituksenmukaisiin ohjauskiskoihin. Jokaisessa hyllyssä on suojus, joka estää sen irrottamista kokonaan tai vahingossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.