perjantai 19. huhtikuuta 2019

Fileointilauta

Apaja fileointilauta , laudan pituus 60cm, leveys 15cm. Kalan kiinnitysklipsi ruostumatonta terästä. Huippulaadukkaat Rapala Professional Series fileointilaudat kalan ja riistan käsittelyyn. Toimii myös hygieenisenä ja helposti puhtaana pidettävänä työtasona.


Rapala fileointilaudan HDPE (High Density Polyethylene) -materiaali on kestävää ja kevyttä.

Lisäksi se on veitsen terää säästävä ja helppo pitää puhtaana. Pituus 60cm, leveys 15cm. Muovi osa: LDPE Teräs osa: Ruostumaton teräs 304. FILEOINTILAUTA APAJA KALAN LEIKKUULAUTA PURISTIMELLAMuovinen leikkuulauta jossa pyrstöpuristin kalan perkaukseen ja fileoimiseen. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.


Pakkaus sisältää tukikepin ja puunaulat. Leveys noin 1pituus 59cm, paksuus 25mm. Rapala Fat Boy – fileointilaudat pyrstöpidikkeellä.

Fileointilaudan pitää olla riittävän kokoinen, jotta työskentely olisi sujuvaa. Toisaalta ison laudan säilyttäminen keittiössä tai veneessä on ongelmallista. Nouto myymälästä: €. Itse värkkäilen tammen kanssa, niin esim. Kappaleiden pinnat pitää osua yhteen vastakkain.


Puuliima on huono, kun se ei kestä säätä, mutta jos et muuta keksi, niin itse liimaisin epoksiliimallla. Sit jos oikeen alat fiilisteleen leikkuulaudan teossa, niin liitossaumasta . Löydä Rapala Pro Series fileointilauta parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Sitä paitsi tuo fileointilauta on aika pieni eikä siihen mahdu edes kahden kilon haukia!


Huonot puolet: liian pieni. Suosittelen tätä ystävilleni. Valitettavasti etsimääsi sivua ei löytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut.


Tarvittaessa filettiä voi teroittaa teroituspuikolla myös fileoinnin aikana. Fileointipiikki eli niin sanottu fileointihaarukka on korvaamaton apuväline, jolla file pidetään paikoillaan. Metallivahvistettu fileointikäsine . Puinen kalan fileointilauta.

Kirjallinen ohje PDF-tiedostona. Lisäksi kierteen tekeminen 6mm pyörötankoon ja jousen . FILEROINTILAUTA MUOVI Filerointilauta mm. Tämä on helppo pitää puhtaana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.