torstai 25. huhtikuuta 2019

Ikea kulinarisk uuni

Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa. Erityisen tilava uuni ja sen viisi tasoa. Höyry ja kuuma ilma tuottavat yhdessä optimaalisen kosteuden ja lämmön, minkä ansiosta ruoka säilyy sisältä pehmeänä ja kosteana ja pinta paistuu rapeaksi ja kauniin ruskeaksi. Puhaltimella toimiva kiertoilmauuni ja mikroaaltouuni. Mikä IKEA - uuni sopii sinulle?


Uunimme sopivat erilaisiin.

Oletpa pakastepizzan paistaja, suurperheen kokki tai keittokirjoja kahlaava kokeilija, löydät laajasta uunivalikoimastamme sopivan uunin. Uuneillamme on vuoden takuu. Vaikka rasvatahrat lähtivät, kahden uunin toimintojen aikana huoneilmaan tuprusi pahanhajuista savua. KULINARISK kiertoilmauuni, pyrolyyttinen puh ruostumaton teräs ? Hiukan yllättäen myös Ikean edullinen Kulinarisk - uuni pärjäsi testissä hyvin.


IKEAn Kulinarisk - uuni ja keskihintainen induktiotaso - erinomaiset ja viiden vuoden takuu! Hienoja mainoskikkoja, kuten joku höyrypuhdistus, joka käytännössä tarkoittaa, että laitetaan 0. Uusiin uuneihin on nykyään saatavilla uusi ihmeominaisuus, joka tarkoitus on vapauttaa uunin puhdistamisesta. Kahdeksasta Kuluttaja -lehdessä testatusta uunista vain neljässä ohjelma poisti uuniin kiinni poltetut rasvatahrat kunnolla.

Myös edullinen Ikea Kulinarisk - uuni pärjäsi testissä hyvin. Ikean uuni oli lähes puolet ensin mainittuja testivoittajia halvempi. Muiden testiuunien pyrolyysit jättivät toivomisen varaa tai haisivat ja savuttivat voimakkaasti.


Käytettävissä oleva sisätilavuus vaihteli 62:n ja 73:n litran välillä. Testasimme, kuinka hyvin uunien pyrolyysipuhdistus toimii, ja selvitimme uunien suorituskykyä ruuanlaittotesteillä. Myös uunien sähkönkulutusta, lämpötilan tarkkuutta ja . Ikeassa näin silmää miellyttävän uunin. Arveluttaa kuitenkin jotenkin tuo ikea. Onko kellään kodinkoneita tai peräti uunia ikeasta?


Justiinsa asensin ikean induktioliesitason ja uunin , liesitaso toimi OK, mutta uunissa ei toiminut muu kuin ajastin, avasin kuoret jonka alta paljastui sutaisten tehty johdotus! Siis aivan järjetön sekamelska, jonka todennäköisesti joku työllistetty pitkäaikaisjuoppo jossain puolan perukoilla sienipäissään on . IKEA - MIRAKULÖS, Mikroaaltouuni, vuoden takuu. Pikakäynnistystoiminto esim.


Helppo pitää puhtaana, sillä ruostumattomassa teräspinnassa on sormenjälkiä estävä käsittely. Yhdistelmägrillin korkea lämpötila kypsentää ohuiksi siivutetut lihat . Whirlpoolin lasiovi myös kuumeni pyrolyysin aikana peräti 1asteeseen. Muutama muukin uuni kuumeni pyrolyysitestissä ulkopuolelta ja savutti tai haisi lievästi.


Testin parhaat uunit ovat Siemensin ja Boschin yli tuhat euroa maksavia malleja.

Energiankulutus normaalilla kuormituksella, top lämmityselementti ja pohja: kWh. Tätä viikonloppua pelkäsin ja etukäteen, että koko juhannuspäivä menee keittiössä rippijuhla-sapuskoja valmistellessa. Mutta Kulinarisk pelasti, yli hengen kiusaukset oli tehtynä parissa tunnissa!


Uskomaton tilaihme tuo uuni ! Viime vuonna saman määrän tekemiseen meni monin kerroin vastaava aika. Matala leivinpelti uuniin. Mitat 466x385mm, reunan korkeus 22mm. Alkuperäinen varaosa moneen AEG BE BP, Electrolux EOB EOA EOC EON EOZ EOL, IKEA , Zanussi ZOB ZOP ZOU -malliin.


Tarkista sopivuus malliisi tarkemmasta näkymästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.