keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Kota savustuspönttö

Se sopii ulkokäyttöön sekä kotipihoille että kesämökeille. Savustin on kokonaan emaloitu. Voit käyttää savustinta myös hiiligrillinä. Kota -savustin on helppokäyttöinen laatutuote savustamiseen.


Kota Narvin savustimet (kpl). Emalointi tekee pinnasta kauniin, kestävän ja helposti puhtaana pidettävän. Press enter to collapse or expand the menu. Facet Value Kodin Terra Lahti. Puulämmitteinen savustin ulkokäyttöön.


Musta emalointi tekee pinnasta kauniin ja kestävän. Voit savustaa kalaa ja lihaa suoraan pöytään omassa puutarhassa. Kiukaiden lisäksi Narvi Oy tekee perinteisiä puuliesiä, tyylikkäitä pikkutakkoja, sav. Hinta 3€) Sähkötoiminen Kota savustin sopii ulkokäyttöön sekä kotipihoille että kesämökeille. Emaloitu teräspinta on kaunis, erittäin helppohoitoinen ja kes.


Kota savustuspönttö

Tällä savustimella tuotat itsellesi ja ystävillesi moni. Mikä savustin olisi kestävä? Kalasta tippuva suolavesi syövyttää nopeasti pellit puhki.


Vaivattomasti kaikki LVI-tuotteet netistä! FI narvi kota savustin tuo edulliset tarjoukset suoraan kotiin! Helppokäyttöinen laatutuote savustukseen ja loimuttamiseen. Mukaan kuuluvat osat: vaakaritilää, piikkiritilä, ruostumaton rasvalevy, ritilöiden teline, savupurulautanen.


Kota savustuspönttö

Savupurun asemasta voi käyttää tuoreita leppäkiekkoja tai -lastuja. Sähkösavustimella keltanokkakin saa aikaan maukasta savukalaa helposti. Kuningaskuluttajan testissä selvisi, että kallis savustin on joiltain osin kätevämpi kuin halpa, mutta kalan maussa ei eroja ole. No niin, taas se ruostui puhki, se ruostumaton savustuspönttö nimittäin.


Tällä kohtaa olisi hyvä harkinnan paikka että mitä hankkia tilalle. En ole perinteiseen laatikkomalliin täysin tyytyväinen, siinä kun ei ole mm. Joku postimyyntikatalogi mainostaa Opa-sähkösavustinta, toisaalla myydään . Ennen tehtiin savustuspönttöjä 200l tynnyreistä, terveellisyydestä ei ole tietoa, kuitenkin ne ensin putsattiin ja poltettiin puhtaaksi. Minulla on ollut monenlaista, kaljatynnyristä, kota pataan, molemmista on pohja halkeillut muutaman vuoden sisällä.


Kota savustuspönttö

Nyt tämä mm:in pelti ollut lähes . Muurikan valikoimassa on erilaisia savustusastioita avotulelle, kaasupolttimen päälle tai sähkögrilliin. Jos tarkoitat savut suoraan palotilasta (puulla toimiva savustin), niin kiertäisin sellaisen kaukaa hallitsemattomien PAH yhdisteiden vuoksi. Eli antamistasi vaihtoehdoista valitsisin suosiolla sen, missä lämmitetään purut.


Itselläni on käytössä vanha kiuasta muistuttava savustuspönttö (Narvi Kota ?), jossa . Tähän saa hankittua myös varaosia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.