maanantai 20. toukokuuta 2019

Kokkikartano broileripasta

Meillä ruuan valmistus alkaa siitä kun valitaan raaka-aineet. Sen kanssa ollaan aika tarkkoja. Esimerkiksi kana on Naapurin Maalaiskanaa. Se on Huittisten ja Pöytyän kulmilla kasvanutta, mm.


Pasta on italialaista, ne kun siellä osaa. Ensin tehdään maistuva kermainen kastike.

Maistuvan pastaruuan salaisuus on hyvä pasta. Meidän pasta tulee osin Suomesta, osin Italiasta, pastan kotimaasta. Kinkku ja jauheliha on kotimaisia ja ne tulee meille Snellmanilta. Tästä tuli meidän perheen ehdoton arkiruokasuosikki! Reseptin tekijä: riikkajohanna.


Melko halpaa noin hyvästä valmisruoasta sanoisin. Mutta hintaakin niillä on n. Ne tehdään niin pienessä keittiössä, että se on kuin kotikeittiö.

Ainesosalistakin puhuu omaa kieltään. Tuota broilerkiusausta en ole maistanut mutta esimerkiksi tomaattikeittoa, kaalilaatikkoa ja makaronilaatikkoa olen. Olivat niin hyviä, että ällistyin.


Kokkikartanon tuotteet eivät oikeastaan minusta ole eineksiä. Voiko valmisruoka olla oikeasti herkullista? En syö about ikinä mikroaterioita, joten en varmaan oo paras henkilö vastaamaan, mutta Saarioisten broileripasta on ihan hyvää. Twiittejä normaalista elämästä. Asiallista ja asiatonta sekaisin.


Ominaisuudet: Vähälaktoosinen Pakkauskoot: 3g Valio vähälaktoosinen maito, vesi, broilerinrintafilee (), pasta. Siinä todella on reilusti broilerinpaloja eikä mitään epämääräisiä murusia. Sulamon sekä terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tietokannat. Kalorit jakautuneet (E ). Broileri-pastavuoka, kasvirasvakerma (Fineli).


Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Halkaise ja huuhtele purjo. Suikaloi ohuiksi ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää joukkoon pinaatti ja kerma.

Ripottele puolet pilkotusta fetasta kastikkeen joukkoon. Annostele pasta lautasille ja lusikoi kastiketta päälle . Tekee: Valmisruokia, tunnetuimpia lasagne, broileripasta ja kiusaukset. Työntekijöitä: 12 joista Keravalla 1ja Pietarsaaressa 20.


Toimitusjohtaja: Kati Rajala. Pesto- broileripasta on molempien suosikki. Arvaatko mitä ruokaa tässä tehdään? Vastaavatko einespakkausten tuotekuvat ja tarjoiluehdotukset todellisuutta? Sen sijaan parhaat voi laittaa paremmuusjärjestykseen.


Viiden valmisruoan ja valmisleivän lista on seuraava - ja jopa yllättävä: Valmisruoat. Oikeastaan tämä oli ehdoton ykkössuosikki valmisruoista jo ennen kokeilun alkamista. Sitä myytiin ainakin silloin 700g rasiassa, josta söin puolet aamulla ja puolet illalla. Mikään muu ei siis kelvannut, kuin tuo Mäkin versio. Maukasta, pasta ehkä hieman liian pehmyttä, mutta nyhtökauran suuntuntuma aika lähellä jauhelihaa.


Loistava lihaton vaihtoehto kiireiseen arkeen! Eniten tyydyttyneitä rasvoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.