torstai 3. lokakuuta 2019

Hoover telios plus pölypussit

Klikkaa imurisi mallia ja näet valikoiman yhteensopivista pölypusseista. Katso listasta pölynimurin malli ja valitse sille sopiva pölypussi. Imurissa on hyvä 7watin maksimiteho, jota voidaan säätää tarpeen mukaan. Sisäänrakennettu HEPA- suodatin estää pölyhiukkasia kulkeutumasta takaisin huoneilmaan.


Mukana käytännölliset lisätarvikkeet.

Valikoimassamme on monenlaisia pölypusseja , kuten S-bag. Pussit ovat laadukkaita ja kestäviä, ja jokainen pussi sopii täydellisesti juuri sille tarkoitettuun imuriin. Hydrofobinen mikrokuitu ei ime kosteutta, eli ei tarjoa kasvualustaa bakteereille tai sienirihmastoille. Pakkauksessa kpl pölypusseja. Tilaa pölynimurit ja pölypussit Prisma verkkokaupasta.


Laskulla jopa päivää korotonta maksuaikaa! Takuu ei korvaa, aikaraja tuli täyteen. Kannattaa harkita tarkkaan jos on ostamassa H.

Syötä pölynimurimallisi hakukenttään tai valitse se luettelosta. Electrolux Classic Long Performance E201S S-Bag - pölypussi , kpl. S-Bag Ultra Long Performance E210S on synteettisestä materiaalista valmistettu viiden litran pölypussi , joka kestää käytössä pidempään kuin tavanomaiset paperiset pölypussit. Puuttuu: telios ‎ plus. Aiheeseen hoover telios plus pölypussit liittyvät haut.


Motonet hakutulokset, auto varaosat löydät varaosahausta. Halvin hinta 1€ (1€ toimituskuluineen). TUOTEVALIKOIMA MIKROKUITUPÖLYPUSSIT pölypussi , pölypussit , imuri,. Pölypussit ja suodattimet.


Suodattaa tehokkaasti ja . Tässä artikkelissa käsitellään myös suodattimien vaihto. Mikrokuidusta valmistettu SINI- pölypussi on ominaisuuksiltaan ylivoimainen paperiseen pölypussiin verrattuna. Imureissa on usein pölypussin jälkeen oleva moottorinsuojasuodatin ja poistoaukon edessä oleva poistoilmansuodatin.


Uusia pölypusseja voi ostaa marketeista, kodinkoneliikkeistä ja –huolloista. Sini-mikrokuitupölypussi tarjoaa erinomaisen suodatuksen kotipölyn imuroinnissa. Mikrokuitu ei ime kosteutta, eikä tarjoa kasvualustaa bakteereille tai sienirihmastolle.

Jos pölypussin merkkivalo on valaistuna, tarkista pölypussi ja vaihda tarvittaessa. Nosta pölypussilokeron kannen vapautuspainiketta. HPureHEPA Anti odour - pölypussit , kpl.


Telios Extra TX50PET0-pölynimuri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.