maanantai 14. lokakuuta 2019

Kylmä kvinoasalaatti

Halkaise kurkku ja koverra siemenet lusikalla pois. Huuhtele kypsä kvinoa siivilässä kylmällä vedellä. Leikkaa kurkku noin puolen sentin viipaleiksi.


Kylmä kvinoasalaatti

Laita viipaleet kulhoon ja ripottele niille suola. Kehoa puhdistava vihannessalaatti syntyy kvinoasta, kukka- ja parsakaalista ja on mainio eväs vaikka työpaikalle. Paahda 2asteisessa uunissa grillivastuksen alla noin minuuttia tai kunnes paprikat ovat selvästi mustuneet. Laita paprikat muovipussiin hetkeksi ja nylje kuoret jäähtyneistä paprikoista. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.


Jokaiseen vuodenaikaan sopiva raikas, maukas ja täyteläinen kvinoasalaatti. Sopii hyvin tarjoilupöytään. Pese kesäkurpitsa ja munakoiso. Sekoita keskenään murskattu valkosipuli ja öljy. Mausta öljy myös suolalla ja mustapippurirouheella.


Kylmä kvinoasalaatti

Levitä kasvisviipaleet leivinpaperin päälle uunipellille. Kääntele öljyseos viipaleiden sekaan. Minttuinen kvinoasalaatti. Tuore minttu raikastaa värikkään kvinoasalaatin.


Joku voisi jo kutsua blogiani ihan mielikuvituksettomaksi, sillä taas postaan mantelifetaa sisältävän salaattireseptin. D Mutta kun se mantelifeta on vaan niiiin hyvää. Suolainen mantelifeta antaa moneen salaattiin . Sitruunalla ja yrteillä maustettu papusalaatti syntyy minuutissa. Tämä vegaaninen voimasalaatti keventää olon, mutta tekee kylläiseksi. Kiehauta vesi, lisää suola ja kvinoa.


Kylmä kvinoasalaatti

Peitä kannella ja nosta sivuun n. Jäähdytä kvinoa ensin huoneenlämpöiseksi, mausta seesam- ja oliiviöljyllä ja nosta jääkaappiin kylmettymään. Valmista sillä aikaa paahdetut . Nosta paprikat vuoasta jäähtymään tukevaan muovipussiin. Nylje jäähtyneistä paprikoista kuoret mahdollisimman tarkkaan.


Hienonna yrtit ja sipulien varret. Huuhdo kvinoa kylmällä vedellä. Lisää ne kvinoan joukkoon. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin minuuttia. Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi viipaleiksi.


Yhdistä kulhossa öljy, etikka, sokeri ja suola. Smoky brisket on mureaa possua, joka on savustettu ennen kypsennystä. Brisket ja kvinoasalaatti sopivat juhlatarjottavaksi noutopöytään jogurttikastikkeen kanssa. Mausta kvinoa sitruunanmehulla, oliiviöljyllä, suolalla, pippurilla ja mintulla. Keitä kvinoa kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.


Murustele päälle fetajuusto. Voit tarjota salaatin myös kylmänä. Broileri-tomaatti- kvinoasalaatti.


Kylmä kvinoasalaatti

Sitä voi käyttää kylmänä salaattiaineksena, lisukkeena riisin tai couscousin tapaan tai vaikka puuroaineksena esim. Kvinoa salaatti - gluteeniton. Tässä salaatissa yhdistyvät mukavasti viinirypäleiden makeus, fetan suolaisuus, basilikan ja mintun maku, vuonankaalin keveys ja kvinoan täyteläisyys.


Kylmä salaatti sopii ihanasti kuumaan kesäpäivään esimerkiksi piknikkoriin! Nyt kokeillaan kellon kanssa, miten valmistuu resepti nimeltä Maustekuorrutettu kana ja sanfranciscolainen kvinoasalaatti. Teen reseptissä mainitut esivalmistelut , ja sitten:. Kyseessä on ryyni, joka ei ole viljaa, vaan itseasiassa punajuuren kaukainen sukulainen, vaikkakin ihan eri mallinen ja makuinen.


Minä syön kvinoaa kylmänä ja kuumana, tämä salaatti onkin yksi lemppareistani! Syön sitä kanan tai vaikka lihapullien kaverina. Seuraavana päivänä lisään jämiin tonnikalaa ja syön sen lounaana.


Urtekram kvinoaa (kypsentämätöntä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.