keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Lihamureke resepti ilman korppujauhoja

Oma uunini ei lämpene tuon enempää joten siksi olen laittanut ohjeeseen 2astetta. D entäs muussijauhe, mitähän siitä tulis. Miten tehdään hyvät lihapullat ilman sitä ranskalaista. Voiko lihapullat tehä ilman korppujauhoja ? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus.


Välimuistissa Samankaltaisia 28.

Meillä on jo totuttu tekemään murekkeet ilman jauhoja ja niistä on aina tullut todella hyviä. Lihamureke ilman korppujauhoja ja kivan säväyksen murekkeeseen tuo jeera. Uunissa valmistettuna ne pysyvät aina erinomaisesti koossa ja mehevyyteen jauhot eivät vaikuta. Ainoastaan huomaa jatkeaineen . Fibrexiä saatan joskus laittaa,.


Tuo resepti on jostain alakarppikirjasta, en nyt muista mistä. Mäkin olen ropsauttanut vähän leseitä, jos sattuu olemaan. Korppujauhon korvike viestiä 15.

Lihapullien turvotusaine korppujauhojen sijaan. Voisiko joku ihana ihminen kertoa, mitä voisin käyttää korppujauhojen sijaan turvotusaineena lihapullissa? Perunahiutaleet tiedänkin. Kyllä lihapullat pysyy koossa ilman turvotusainettakin, vaatii vaan kovan sekoituksen, jotta kiinteytyy. Olen kuitenkin käyttänyt lihapullissa esim.


Resepti lihamureke ilman korppujauhoja. Taste sivuilta löydät 1reseptejä sekä lihamureke ilman korppujauhoja tuhansia samankaltaisia reseptejä. Jääkaapissa köllöttää 700g jauhelihaa ja ajattelin jos ainaisen makaroonilaatikon sijaan kokeilisin ensimmäistä kertaa elämässäni tehdä siitä lihamurekkeen.


Onko lihamureketaikinaan pakko laittaa korppujauhoja ja jos on niin miksi? Naudanjauheliha pysyy aivan hyvin koossa ja on pyöriteltävissä pulliksi ilmankin. Onnistuu hyvin myös ilman niitä. Näiden pullien juju on kuitenkin yrteissä, joita silputaan runsaasti lihapullataikinaan. Lämmitin lihapullat pienessä määrässä voita pannulla, jolloin niihin tuli kaunis väri.


Kun en ole itse reseptiä keksinyt, niin voin sanoa, että aivan sairaan hyviä olivat! Mittaa neste ja korppujauhot kulhoon. Anna korppujauhojen turvota minuuttia.


Hienonna sipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi murekemassaksi.

Nykyään teen: jauhelihaa, korppujauhoja kermaviili mausteita sipulikeittopussi ennen toista lasta lisäsin myös kananmunan mutta kun hän on muna allerginen niin . Kuori ja hienonna sipuli. Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan. Voit sirotella pinnalle hiukan korppujauhoja. Nosta mureke leivinpaperilla uunipellille.


Kypsennä 175- asteisessa uunissa tunti. Kananmunat eivät halkeile keitettäessä, kun . Voit halutessasi pehmentää sipulin paistamalla sen pannussa. Kostuta kädet vedellä ja pyörittele seos lihapulliksi.


Valmista Täytetty lihamureke tällä reseptillä. Paista lihapullat kypsiksi uunissa . Glutenittomana korvasin korppujauhot blenderissä hienonnetuilla kuorellisilla seesaminsiemenillä. Kermaviilin korvasin pepperonien liemellä, antaa kivasti . Vatkaa kananmunan rakenne rikki. Viipaloi tai paloittele herkkusienet. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Leikkaa sipuli ja valkosipulinkynnet hienoksi silpuksi. Pirkka sipulikeittoaineksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.