Syy on siinä, että kukaan ei oikein tunnu tietävän, mikä on oikea määrä spagettia yhdelle henkilölle. Nyt tähänkin ongelmaan on onneksi olemassa helppo ratkaisu. en lisätyllä videolla nähdään nokkela keino annoksen . Mitat: litra ruokalusikka teelusikka. Kokoa ainekset (annosta).
Nosta kattila keittolevylle.
Kun vesi kiehuu, lisää kattilaan suola, ruokaöljy ja spagetit. Loppuiko spagetti taas kesken – vai keititkö kerralla viikon annoksen? Yksinkertainen niksi pelastaa.
Täydellisen kypsä spagetti on irtonaista ja juuri oikean kypsyistä. Jokaisella pastamuodolla, -laadulla ja -merkillä on oma ideaali keittoaikansa. Kätevän niksin avulla saat mitattua juuri sopivan määrän spagettia kattilaan. Pulloon mahtuva spagettimäärä on sopiva annoskoko yhdelle.
Parhaan lopputuloksen saa, kun maistaa itse välillä spagetin rakennetta.
Kun pasta on tarpeeksi kypsää, kaadetaan se lävikön läpi . Spaghetti bolognesen reseptiä kirjoittaessa oli taas kerran pakko googlata, että paljonko on suositeltu pasta-annos per henkilö. Koska en kuitenkaan jaksa punnita, olen hankkinut kuvassa olevan pastamittarin. Varsin kätevä vehje, mutta jos sellaista ei ole, . Pastaa, makaronia, spagettia keitän summamutikassa, mutta aina sitä jää seuraavaksi päiväksi, joskus ylikin.
Jos et syö heti, anna perunoiden olla kattilassa kansi päällä, mutta ÄLÄ pistä kattilaa enää. Kuivapastan keittämisessä kannattaa olla tarkka ja noudattaa pussin keitto - ohjetta. Jos et omista spagettimittaa, voit mitata yhden hengen annoksen pullonsuun avulla.
Valitse pastan muoto kastikkeen mukaan. Fusillin kierteet täyttyvät kastikkeesta, spagettiin. Spagetin keittäminen kahdelle. Mä en osaa keittää tavallista pikku makaronia.
Aina ne menee yhdeksi köntyksi kun olen kaatanut veden pois. Muotoile lihapullia ja paista pannulla öljy-voiseoksessa tai 200-asteisessa uunissa (n. min) kypsiksi. Lämmitä kattilassa tomaattikastike ja halkaistut tomaatit. Lisää paistetut lihapullat joukkoon.
Yhdistä lihapullakastike ja pasta.
Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta kuivaksi. Tarjoile parmesaanijuuston ja suikaloidun . Makaroni ( yhdellä o:lla btw.) valmistetaan taikinasta jossa on nestettä ja se kuivataan monesti pakkaukseen joten mitenhän käy tuotteille jotka kuivataan? Onko pesusieni kenellekään teistä tuttu juttu? Miten täällä ihan oikeasti voi olla . Kuskusin ja riisin värjääminen musteella kun perustuu sille, että se imee sen keitinvetensä.
Koska tuo musta väri antaa annokselle aika dramaattisen ulkomuodon, halusin antaa sen tehdä kaiken puhumisen ja . Kuullota silputtua valkosipulia öljyssä kasarissa. Raasta juustot ja sulata kerman sekaan. Jos haluat kastikkeeseen parsakaalia, laita nuput kypsymään kasariin kerman kanssa yhtä aikaa. Pasta carbonara on saanut nimensä miilunpolttajien mukaan.
Pasta valmistettiin nimittäin hiilien päällä. Yksi tarina kertoo nimen syntyneen mausteena käytetystä mustapippurista, joka näyttää pieniltä hiilen palasilta pastan seassa. Leikkaa sipuli ja valkosipuli pieneksi. Yhdistä kaikki loput ainekset keskenään toisessa astiassa, lisää sipulit ja sekoita.
Anna massan turvota minuuttia. Keitä sillä aikaa pasta reilusti suolatussa vedessä. Konjac tai konjak, miten kukin glukomannaanin haluaa nimetä, on jo usealle tuttu kuitukapseleina, erilaisten laihdutusvalmisteiden osana sekä tehokkaina ihonpuhdistussieninäkin.
Mutta voisiko sitä käyttää myös perunan, riisin tai vaikkapa pastan tapaan ruokana ja samalla säästyä liialta energian . Hienonna niitä paistilastalla jauhelihamaiseksi seokseksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.